Pixel замръзва, не работи

Съдържание:

Pixel замръзва, не работи
Pixel замръзва, не работи
Anonim

Google полага повече усилия от всякога, за да продаде своите терминали, проблемът е, че те продължават да създават проблеми. Има много потребители, които изпитват проблеми с Google Pixel и Pixel XL. Не би трябвало да имаме проблеми, тъй като това са най-скъпите мобилни телефони в момента. Това, което се случва е, че пикселите замръзват, блокират и не работят известно време.

В този форум на Google можем да го прочетем ясно. Защото не един, а много потребители имат проблеми с Google Pixels. Възможно е това да се дължи на последната актуализация, но е наистина странно, защото няма смисъл тези терминали внезапно да блокират без допълнително обожание. Ето това ни трябваше! Това замразяване продължава секунди или минути, зависи.

пикселно натоварване
пикселно натоварване

Google Pixel се срива

Потребителите, които имат тези проблеми, замразяват своя Google Pixel за дълго време. Когато е за няколко секунди е досадно, но когато е за минута-две автоматично ви оставя без телефон. Хайде, ако имаш спешен случай, все едно нямаш нищо. Не можете да се разхождате с скъп смартфон, който се заключва за минути

Освен това проблемите не свършват тук, защото засяга и бутоните за навигация, които изчезват и не можете да ги използвате. Терминалът е блокиран.

Google вече знае и работи върху решение

Момчетата от Google вече се захванаха за работа и се отказаха, че това е свързано с приложение на трета страна, което е източникът на проблема. Въпросното приложение е следното, Search for Family – Mobile GPS (Life360), така че ако не го инсталирате, не би трябвало да имате този проблем.

Ами ако вече сте инсталирали това приложение? Можете да коригирате сривовете на Google Pixel, като деактивирате или деинсталирате приложението. Очевидно не е най-добрият вариант, тъй като може да имате нужда от това приложение. Но ако искате да избегнете тези проблеми, нямате избор, докато не бъде коригиран.

Никога ли не сте инсталирали това приложение и все още имате проблеми? Продължава да се случва на много потребители, техният Pixel замръзва и те не са имали това приложение… така че това би било софтуерна грешка Може да е хардуерен и софтуерен проблем. Така че всичко все още е във въздуха. Ще продължим да чакаме да разберем решението.

Както и да е, ще ви държим в течение. Можете да следите всичко от форума на Google.

Популярна тема