Приложения за безплатно декориране на дома ви (Android)

Съдържание:

Приложения за безплатно декориране на дома ви (Android)
Приложения за безплатно декориране на дома ви (Android)
Anonim

Днес искаме да поговорим с вас за нещо, с което не сме свикнали: приложения за безплатно украсяване на дома ви от Android Правихме някои проучвания в Google Play, и ние опитахме някои, които са страхотни и не се губят. Ако искате къщата ви да бъде най-красивата на света, не можете да пропуснете тази колекция от страхотни приложения за Android, можете да украсите къщата си с голямо удоволствие.

декориране на дома-без приложение
декориране на дома-без приложение

Приложения за безплатно украсяване на дома ви

Това е нашият списък с 4 страхотни приложения, с които да украсите дома си безплатно:

  • Houzz Декорация за вашия дом Това приложение е пълна справка в областта на архитектурата, декорацията, дизайна, реформите…. ще можете да се насладите на повече от 9 милиона снимки с висока разделителна способност. Houzz е идеалното приложение за намиране на вдъхновение. Къщата ви ще бъде най-добрата от всички. Има нота 4, 6.
  • Идеи за бебешка стая. С оценка 4, 1, това приложение е в състояние да ви даде най-добрите идеи за декорация на вашата детска стая. Това винаги е трудно и ще ви помогне да излезете от обичайното. Трябва да опитате сега.
  • Идеи за декориране на всекидневна. Това приложение е впечатляващо, защото с оценка 4 ще можете да украсите къщата си по невероятен начин. Вашите стаи ще бъдат най-добрите във вашия квартал. Всички ще ви завиждат, защото ще имате най-доброто в едно приложение.
  • Interior Design Това приложение е перфектно, защото ще ви позволи да проектирате интериора на вашия апартамент с изискан вкус. Ще имате перфектен под. Това приложение има по-нисък рейтинг от предишните, точно 3, 8. Вероятно е малко по-лошо от предишните, но всяка нова идея помага.

Това вероятно са най-добрите приложения за безплатно украсяване на дома ви Ако искате да имате наистина хубава къща, сега ще можете да получите много идеи за декорация благодарение на тези безплатни приложения за Android. Те са може би най-добрите, които са в Google Play Store, поне най-добрите, които намерихме, с добри оценки и които сме тествали и наистина работят добре. Някои ще ви изненадат доста.

Надяваме се да ги харесате и да украсите къщата си с удоволствие!!

Популярна тема