Как да получите електрическия съветник на Clash Royale

Съдържание:

Как да получите електрическия съветник на Clash Royale
Как да получите електрическия съветник на Clash Royale
Anonim

Новата легенда, която току-що пристигна в Clash Royale, е електрическият магьосник. От няколко дни говорим за това как да играете предизвикателството с електрически магьосник и как да печелите с тези добри тестета с електрическия магьосник, но сега ще ви разкажем всички начини да получите the Clash Royale Electric WizardБез съмнение, това е една от най-добрите налични карти в играта, не можете да я пропуснете, защото ще ви хареса!!

електрически магьосник-сблъсък-роял
електрически магьосник-сблъсък-роял

Как да получите електрическия съветник на Clash Royale

Надявам се, че сте опитали предизвикателството електрически магьосник, защото ще можете да го получите, ако спечелите всичките 12 игри и първата е безплатна. Тогава цената на предизвикателството на електрическия магьосник е 100 скъпоценни камъка, лудост, но това е, ако искате да продължите да се опитвате да го получите. Това са начините да получите електрическия съветник на Clash Royale:

  • Clash Royale Electric Wizard Challenge Както ви казахме по-горе, най-директният вариант е чрез предизвикателството. Първият опит е безплатен, но след това са 100 скъпоценни камъка, малко над 1 евро, но ще трябва да платите или да ги запазите. Ако спечелите 12 битки, вие го получавате безплатно, но можете да загубите само 2 игри, ако загубите 3, сте аут. Това предизвикателство не е лесно, наистина е сложно, но много потребители вече са го постигнали.

В рамките на 6 дни (към 30 декември 2016 г.):

  • Във всеки сандъкМожете да имате късмет във всеки сандък, както безплатен, така и легендарен сандък, който винаги ви гарантира легендарен, така че не знаете точно кой можете да получите. Това е страхотно, защото в зависимост от вашия късмет мога да играя, без дори да платя нито стотинка.
  • В магазина за 40 000 монети. Ако сте на легендарната арена, можете да отидете да купите, ако имате късмет (особено през уикенда излизат повече) за 40 000 монети. Това е около 15 евро, но можете лесно да запазвате монети на високи нива на играта.

Това са начините да получите тази нова легендарна карта. Така че се надяваме, че сме ви помогнали да вземете Clash Royale Electric Wizard Писмо, което изглежда страхотно и със сигурност няма отпадъци. По-хладно е от ледения магьосник, но също така харчи повече еликсир.

Убеждава ли ви писмото? Имате ли го вече? Как е тестето ти?

Популярна тема