Офлайн игри за Android

Съдържание:

Офлайн игри за Android
Офлайн игри за Android
Anonim

Нямате интернет? Свършихте ли данните си? Или просто искате да се откажете от тях? Днес ви предлагаме компилация от 6 офлайн игри за Android Ще можете да играете тези игри, без да се налага да се свързвате с интернет, така че те са отлична алтернатива, ако искате да се забавлявате и прекарайте добре времето си, без да изразходвате данните, които са ви останали. Ако имате тарифа от 20 GB данни на месец, няма да се притеснявате, но ако имате 500 MB, можете да отидете доста справедливо. Сега, когато идва Коледа, ако нямате данни или искате да ги изпратите, ще го оцените:

Офлайн игри за Android
Офлайн игри за Android

Офлайн игри за Android

6 добри офлайн игри за Android

  • 2048. Вече е класика. Ще можете ли да го получите? Отидете да събирате чипове и преминете през 2 4 8 16 32 64 128 256 512 1024 2048… трудно е, повече отколкото изглежда. Но е готино и пристрастяващо. Ще ви помогне да бъдете по-умни.
  • Отблокирай ме безплатно Проста, но пристрастяваща пъзел игра. Целта е да извадите червения блок от дъската, за да направите това, ще трябва да го направите, като плъзнете останалите блокове и изчистите пътя с най-малък брой ходове. Unblock Me има 4 нива на трудност.
  • Сладкарски рай. Пъзел с три мача е по-вълнуващ, отколкото изглежда. Не е нужно да харесвате храната, но е супер забавно и ще останете впечатлени.
  • Глупави начини да умреш 2. Много забавна игра, която трябва да опитате сега. Изтеглете го безплатно.
  • Градски жители. Ако винаги сте харесвали строителни игри, това е идеално за вас. Можете да преминете от скромно село до средновековен метрополис, превръщайки вашето малко село във велика средновековна империя.
  • Манугану. Ако искате да бягате, да скачате и да се плъзгате по въжета и да избягвате камъни, тогава тази игра е страхотна и идеална за вас. Има много зад Манугану. Това е най-доброто, което можете да намерите.

Тези 6 Android игри не се нуждаят от интернет връзка Ще можете да ги играете без Wi-Fi и без изобщо да използвате интернет, те работят без мобилен телефон данни. Виждате ги в предишното изображение и можете да ги изтеглите от предишните връзки към Play Store. Всички безплатни и идеални за игра, когато нямате интернет (или когато ви омръзне).

Кое е любимото ви? Изненадахте ли се?

Популярна тема