Батерията издържа ли по-дълго на iOS отколкото на Android?

Съдържание:

Батерията издържа ли по-дълго на iOS отколкото на Android?
Батерията издържа ли по-дълго на iOS отколкото на Android?
Anonim

Въпрос, който много потребители си задават, особено около Коледа, ако…» Издържа ли батерията по-дълго на iOS, отколкото на Android?». Ясно е, че хората, които имат iPhone или са направили скок от Android, са изумени, защото батерията издържа 2 дни. При Android това също може да се случи, въпреки че обикновено трае максимум 1 ден. В тази статия ви предлагам анализ, за да можете да откриете истината, поне въз основа на моя опит от няколко месеца.

батерия-iphone-7-лоша
батерия-iphone-7-лоша

Батерията издържа ли по-дълго на iOS отколкото на Android?

Горното изображение разкрива, че батерията на iPhone издържа много по-малко. Какво се случва? Че операционната система, iOS, управлява батерията много по-добре от Android В Android сме свикнали да тестваме слоеве за персонализиране, да участваме в бета програми и други, а това е скъпо. Но кажете на потребителите, които имат Nexus 6P, че с бета програмата на Google батерията издържа много по-малко, отколкото когато са имали Marshmallow.

Като цяло в Android, въпреки че терминалите идват с повече mAh, отколкото в iPhone, се вижда, че момчетата от Apple с iPhone го управляват по-добре благодарение на iOS. Внимавайте, това също има много общо с начина, по който зареждате. Защото при зареждане с бързо зареждане изглежда, че батерията издържа по-малко (особено ако не я заредите до 100%).

Ако преминете от Android към iPhone, ще забележите по-дълъг живот на батерията

Това е сигурно. Имам iPhone 7 вкъщи, уверявам ви, че батерията издържа два дни и в моя Nexus 6P в началото издържа ден и половина, сега не издържа и ден поради бета програмата. Може би грешката на Android е, че обичаме да го персонализираме и винаги да сме актуални, но ако плащаме за чист Android, като Nexus/Pixel или китайски мобилен телефон, нормално е да го стиснем със слоеве за персонализиране. В резултат на това животът на батерията е по-кратък

Не трябва да е проблем. Особено сега, когато се зареждат по-бързо от всякога и имаме евтини захранващи банки. Но това е любопитство, което исках да споделя с вас. Какво мислиш? Съгласни ли сте, че потребителите преминават от Android към iOS и са изумени от живота на батерията? Трябва да има нещо добро…

Популярна тема