Как да споделите интернет на Android със семейството си по Коледа

Съдържание:

Как да споделите интернет на Android със семейството си по Коледа
Как да споделите интернет на Android със семейството си по Коледа
Anonim

Ако имате много данни, някои от вашите роднини нямат нищо и няма Wi-Fi в къщата, където ще прекарате Бъдни вечер и Коледа, смятаме, че е важно да знаете как да споделяте интернет на Android със семейството си на Коледа Въпреки това е важно да не им давате свобода, защото те все още ви оставят без MB, ако те изтеглят всичко или отворят Facebook, но за да сте със семейството за известно време и да изглеждате като крак пред всички, ние ще ви кажем какво трябва да направите.

избягвайте интернет споделяне marshmallow
избягвайте интернет споделяне marshmallow

Споделете интернет на Android (и със семейството си на Коледа)

Ако искате да знаете как да споделяте интернет на Android и със семейството си на Коледа това е, което трябва да направите:

  • Отворете Настройки > Още > Гореща точка и гореща точка. Ще видите нещо подобно на това, което виждаме в предишното изображение. Това, което трябва да направите, е да настроите Wi-Fi гореща точка.
  • Само като щракнете върху „ настройте Wi-Fi гореща точка “, ще видите, че едва ли трябва да правите нещо фантастично: просто въведете име и парола. Ще трябва да дадете тази парола на роднините си, за да се свържат.
  • След като бъде конфигуриран, можете да щракнете върху « създайте wi-fi точка за достъп«, за да го активирате, така че да могат да се свържат с вашата интернет мрежа. В резултат на това ще имате своя интернет и ще споделяте с роднини, които нямат и искат да говорят в WhatsApp за известно време.

Ще трябва само да следвате тези стъпки и вашите роднини, ако потърсят wi-fi мрежа, ще намерят вашата, тази, която сте създали с вашето име. Те ще трябва само да въведат паролата и да кликнат върху свързване. Веднага след като изключите горещата точка, те ще бъдат офлайн.

Това е хубав жест, но лошата новина е, че това изразходва много батерия.

Внимавайте с батерията, изтощава се бързо с активна Wi-Fi точка за достъп

Внимавайте с батерията, защото ще издържи наполовина по-дълго, ако прекарвате много време в споделяне на интернет. Така че най-доброто нещо, което можете да направите, е да носите външна батерия тази Коледа, ако планирате да споделяте интернет на Android за Коледа.

Надяваме се, че урокът ви е помогнал!! И се наслаждавайте много на тези дни.

Популярна тема