Най-лошият китайски телефон на 2016 г

Съдържание:

Най-лошият китайски телефон на 2016 г
Най-лошият китайски телефон на 2016 г
Anonim

Вече ви разказахме за най-добрия китайски мобилен телефон за 2016 г., а сега ще ви разкажем за най-лошия. Това е много трудно решение за нас, защото очевидно намирането на най-лошото от всички е невъзможно… но ние проучвахме и ще ви разкажем за едно, което, въпреки че не е невероятно скъпо , ние не съветваме ви да купувате заради съотношението цена-качество -price Избраният от нас за най-лошият китайски мобилен телефон за 2016 г. е Oppo R9 Очевидно не е лош мобилен телефон и дизайнът е добър, но създава много проблеми на потребителите, които са го купили, а тези от нас, които са го пробвали, не са много доволни.

Oppo R9
Oppo R9

Най-лошият китайски телефон на 2016: Oppo R9

Ние тествахме Oppo R9 и за цената очаквахме много повече, защото е доста скъп за китайски телефон (очаквахме много повече). И е странно скъпо за проблемите, които може да причини. Много потребители са го купили, но много от тях изобщо не са доволни и не препоръчват покупката му според това, което сме успели да проучим. Това е лоша алтернатива на Galaxy S7 и за цената се насочете към Galaxy S7.

Сред характеристиките на Oppo R9 подчертаваме 5,5-инчов екран, 4 GB RAM, 64 GB място за съхранение, 16 MP камера, ColorOS 3.0 и четец на пръстови отпечатъци Въпреки че има добри характеристики и прави добри снимки, не го препоръчваме поради следното, за което ще ви разкажем.

Това са някои често срещани проблеми на Oppo R9:

  • Струва 500 евро. Висока цена за това, което е.
  • ColorOS е модифицираният слой, който създава твърде много проблеми. И тъй като не е много популярен, нека просто кажем, че няма голям екип за разработка зад себе си, способен да пренесе добри алтернативни ROM файлове на своите терминали.
  • Проблеми с безшумен/вибриращ режим.
  • Известията не работят правилно. Може да откриете, че входящите съобщения и напомнянията липсват, защото известията не се показват. Това не се случва веднъж, може да се случи много пъти и е много досадно.

Прекалено много проблеми с плащането на 500 евро, за тази цена S7 е по-добър

Тези проблеми с плащането на 500 евро за китайски мобилен телефон, съжалявам, но не. Защото за тази цена купувате Galaxy S7 или други терминали, които сега са сто хиляди пъти по-добри и по-евтини. Мисля, че това е най-лошият китайски мобилен телефон, който съм пробвал тази година. Вероятно е, че ако го имате и сте щастливи, няма да се съгласите, но не е лесно да изберете най-лошия китайски мобилен телефон за 2016 г. Кое е за вас?

Ако искате да го купите…

[vc_button »Купете най-лошия китайски мобилен телефон от 2016″ color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/R9-64-GB- footprints-5-5-inch-colors-3-0-MT6755-Octa/dp/0284445681?tag=androidphor03″] title=

Тази статия е мнение. Не сме тествали всички китайски мобилни телефони на пазара, за да видим дали има по-лоши, но за цената им очаквахме нещо по-добро, по-стабилно.

Популярна тема