Колко струва Clash Royale Wizard Challenge (цена)

Съдържание:

Колко струва Clash Royale Wizard Challenge (цена)
Колко струва Clash Royale Wizard Challenge (цена)
Anonim

Играта на Clash Royale Electro Wizard Challenge не е безплатна (само първата игра е безплатна), но ако не сте играли тестетата си добре и сте загубили, сега ще имате да платите, за да въведете 100 скъпоценни камъка Това е цената, която струва да участвате в предизвикателството електрически магьосник на clash royale Много потребители вече са получили тази карта, като играят най-добрите тестета с електрически съветник, но това е едно от най-сложните предизвикателства, които имаме.

как се играе clash royale electric wizard challenge
как се играе clash royale electric wizard challenge

Колко скъпоценни камъни струва участието в предизвикателството на магьосника на Clash Royale

Но ако искате да знаете колко скъпоценни камъни струва да участвате в предизвикателството за магьосници на Clash Royale, както вече ви казахме, първото влизане е безплатно, но след това ще ви струва да въведете 100 скъпоценни камъни.

Първоначално първият път, когато играете, ви казва, както в предишното изображение, че цената е безплатна, но след това ви казва, че трябва да платите 100 скъпоценни камъни, за да играете отново Това е висока цена, като се има предвид, че вероятността да загубите е много висока (малко играчи са я взели, защото за това ще трябва да изберете най-доброто тесте).

Ставката на играта е 100 скъпоценни камъни. Можете да ги получите с гръдни помощни средства или в магазина. Това са цените, ако закупите скъпоценните камъни в магазина на clash:

  • 80 скъпоценни камъни: 0,99 евро. Ако имате запазени 20 скъпоценни камъка, ще имате още един опит.
  • 500 скъпоценни камъни: 4,99 евро. Това ви дава 5 опита.

За 4, 99 евро ще имате за 5 предизвикателства на електрическия магьосник

Не е скъпо, защото ако спечелите всичките 12 битки и загубите максимум 2, ще получите цялата награда и електрическия магьосник, новият легендарен, като подарък. Че можете да играете безплатно във всеки сандък, но можете също да отидете до магазина, за да платите 40 000 монети… което е около €15.

Цената не е висока, но със сигурност ви принуждава да отидете до касата. И дори да платите, това не гарантира, че ще го получите, защото е много трудно предизвикателство.

Трик: тъй като е възможно днес хората да го опитват за първи път, вземете възможността да играете днес, защото те ще бъдете по-неопитен и със сигурност ще имате по-голям шанс да спечелите, отколкото в събота или неделя. Така че, ако ще плащате, най-доброто, което можете да направите, е да играете възможно най-скоро и с добро тесте. Можете да попитате своя клан или да разгледате 2 от най-добрите тестета с магьосника за мълния.

Успех!!

Популярна тема