BlackBerry Mercury: Спецификации и цена

Съдържание:

BlackBerry Mercury: Спецификации и цена
BlackBerry Mercury: Спецификации и цена
Anonim

Последните слухове показват, че новият залог от момчетата на BlackBerry, BlackBerry Mercury, ще бъде представен на CES в Лас Вегас през януари 2017 г. Изправени сме пред уникално събитие, което има 0 отпадъци. Но това, което е ясно е, че някои спецификации вече са изтекли, които сочат до края,, така че това е добра новина за всички.

BlackBerry Mercury
BlackBerry Mercury

BlackBerry Mercury, спецификации и функции

Първо да кажа, че този BlackBerry Mercury залага на физическа QWERTY клавиатура, която заема голяма част от предната част на смартфона, по-малко отколкото в началото, но все още е актуален, защото поддържат стила си. Хората, които предпочитат клавишите да пишат, няма да могат да се съмняват, че това е отличен и удобен вариант. Какво да, екранът е 4,5 инча със съотношение 3:2 Това е малък смартфон, който е доста управляем, така че можете да го носите където пожелаете в джоба си.

Иначе имаме сензор за пръстови отпечатъци, който се намира на клавиша за интервал. Не е отпред или интегриран в екрана, но е на клавиш, така че бъдете много внимателни да не остане без клавиатура. Виждаме също 3 бутона под екрана, нещо много в стил Android, така че да можем да боравим с терминала.

Потенциално ни изненадва, въпреки че нямаме официално потвърждение. Все пак можем да докоснем небето с чип Snapdragon 821 или да останем в Snapdragon 652 Така или иначе ще го видим скоро. С живот на батерията от 1 до 2 дни. Надяваме се, че ще има успех.

Що се отнася до покритията, очаква ни смартфон, изработен от алуминий. Дизайнът е красив, може би един от най-добрите смартфони, които някога са проектирали и ние особено го харесваме. Виждаме и лека извивка отстрани на екрана, предполагаме, че ще бъде за по-удобно.

Остават няколко седмици, за да разберете всичко за BlackBerry Mercury

Засега нямаме повече информация за цена и пускане на пазара, но ще държим под око, за да ви кажем всичко за BlackBerry Mercury. След няколко дни на CES в Лас Вегас ще бъде официално и ще можем да ви кажем всичко. Ще продължим да бъдем много внимателни.

Засега не знаем цената.

Какво очаквате от този BlackBerry? Мислите ли, че ще има успех или никой няма да го купи?

Популярна тема