Кой е най-лесният за ремонт и най-трудният мобилен телефон за 2016 г

Съдържание:

Кой е най-лесният за ремонт и най-трудният мобилен телефон за 2016 г
Кой е най-лесният за ремонт и най-трудният мобилен телефон за 2016 г
Anonim

Момчетата от iFixit винаги вършат страхотна работа и винаги оценяват терминалите въз основа на това колко трудно или лесно е било да се поправи (и ако е възможно), както имат джаджи като AirPods на Apple е доказано, че са непоправими, което е катастрофална новина. Но това, което е ясно е, че със сигурност сте любопитни да разберете кой е най-лесният мобилен телефон за ремонт и най-трудният за 2016, днес ще ви кажем.

ябълка-iphone-7
ябълка-iphone-7

Най-лесният и труден за ремонт мобилен телефон през 2016

Сред списъка на най-лесните мобилни телефони за ремонт през 2016 г. късметлиите са произведени по такъв начин, че да се отварят по-лесно за смяна на части, за ремонт тях и без никой компонент да е засегнат. Следните терминали обикновено използват малко лепило и са лесни за ремонт.

  • Най-лесният телефон за ремонт през 2016 г. е LG G5.

LG G5 има оценка 8 на iFixit. След това, зад него са Google Pixel и Pixel XL, а зад iPhone 7 или 7 Plus, който беше една от големите изненади, със 7 от 10 за последните два.

Те са най-лесните за коригиране в мобилната среда и най-лошите? Следните терминали имат по-сложен дизайн, което ги прави по-трудни за коригиране.

  • Най-трудният за ремонт телефон през 2016 г. е Galaxy S7/Edge.

Лоши новини за феновете на Samsung, защото два от нейните звездни терминали са най-сложни за коригиране, това се дължи главно на производствения процес и специалния му дизайн, който е много красив и следователно го прави труден за коригиране.

Най-трудният за ремонт с 3 точки от 10 е Galaxy S7 или S7 Edge. След това имаме с 4 точки Galaxy Note 7, който е друг от най-добрите терминали, но не беше неговата година.

Колкото по-лесен е ремонтът, толкова по-евтин ще бъде вашият телефон

Това са данните, до които стигнахме благодарение на момчетата от iFixit. Бихте ли купили мобилен телефон, дори ако е труден за ремонт? Не забравяйте, че ако случаят е такъв, ще ви бъде по-трудно да го поправите у дома или техник ще ви таксува повече.

Изненада ли ви списъкът?

Популярна тема