Google позволява връщане, ако имате проблеми със звука на вашия Pixel XL

Съдържание:

Google позволява връщане, ако имате проблеми със звука на вашия Pixel XL
Google позволява връщане, ако имате проблеми със звука на вашия Pixel XL
Anonim

Изглежда, че новият Google Pixel XL не е толкова перфектен, колкото много хора си мислят. Google пусна два страхотни телефона, но Google Pixel XL има огромен проблем, своя високоговорител.

Да, един от собствениците на Google Pixel XL коментира, че проблемът със звука на Google Pixel XL присъства във всичките 5 устройства на Google Pixel, които са минали покрай него неговите ръце. Реалността е, че това е сериозен проблем за смартфон, който е близо до цена от 1000 евро и че повредата е възпроизведена в 5 телефона от 5 притежавани, разкрива сериозни проблеми в качеството на смартфона.

problem-return-audio-pixel-xl-google
problem-return-audio-pixel-xl-google

Google вече поддържа връщане на Google Pixel XL

Не, не е толкова сериозен, колкото проблемът със Samsung, но е основен проблем, тъй като високоговорителят на Google Pixel XL има тенденция да възпроизвежда статични и изкривени звуци при висока сила на звукаНай-лошото нещо е, че проблемът възниква и на обикновените Google Pixels и това може да доведе до големи проблеми за Google.

Google, след дълго избягване на медийния натиск, разпозна проблема в Google Pixel и вярва, че софтуерна актуализация може да коригира проблема, но собствениците на Google Pixel XL сега имате друго решение: Google ще възстанови парите ви за Google Pixel XL, ако сте един от засегнатите.

Google не смята, че може да поправи проблема със звука на Google Pixel XL

Може би в случая с този потребител, който е видял как проблемът се възпроизвежда на 5 различни устройства, това може да е било най-доброто решение. Изглежда, че Google не са сигурни дали могат да решат проблема на Google Pixel XL и това е сериозна грешка. Възможно е флашването на друг ROM да реши проблема, но това означава възможна загуба на гаранция или дори възможно блокиране на терминала.

В момента Google предложи парите и каза на този потребител, че може да избере телефон от друг производител Идеалното би било да можете да имате Google Pixel XL без проблеми, но изглежда сложно. Който има Google Pixel XL със сигурност ще иска друг Google Pixel XL, но с по-добро изживяване. Прекалено много ли е да искаме?

Популярна тема