Google потвърждава, че ще пусне два Android Wear през 2017 г

Съдържание:

Google потвърждава, че ще пусне два Android Wear през 2017 г
Google потвърждава, че ще пусне два Android Wear през 2017 г
Anonim

Google го потвърди, след хиляди слухове знаем, че Google ще участва в лансирането на два нови смарт часовника с Android Wear през първото тримесечие на 2017 г..йени

В ексклузивно интервю за портала The Verge Джеф Чанг (продуктов мениджър за Android Wear в Google) заяви, че Google работи върху два нови Android Wear 2.0 и че те ще бъдат първите издание с този софтуер Google обаче потвърди, че тези смарт часовници няма да бъдат пуснати под марката Google.

Два часовника Google Android Wear
Два часовника Google Android Wear

Два нови Android Wear, които няма да носят печата на Google

Двата нови часовника с Android Wear няма да бъдат с марката Pixel или Google Двата нови часовника ще бъдат с марката на компанията, която ги произвежда, но Google казва, че си сътрудничи с производител и коментира, че вече е произвел някои Android Wear с тях в миналото (марките се свеждат до LG, Lenovo (Moto 360) или Samsung).

Google казва, че новите смарт часовници ще бъдат като телефоните Nexus, добри устройства с високо съотношение качество/цена. След като тези устройства бъдат пуснати, наличните Android Wear (които са съвместими) ще получат Android Wear 2.0 с всички нови функции, които предлага:

  • Самостоятелни приложения за телефон.
  • Android Pay (Не всички Android Wear 2.0 ще получат Android Pay, тъй като някои нямат NFC).
  • Нов асистент с гласово управление от Google.

Google също потвърди нещо страхотно, Android Pay ще работи на iOS, така че ако имате Android Wear и го използвате с iOS, пак ще можете да използвате Android Pay. Това хвърля доста бисер, тъй като знаем, че Apple забрани приложението Samsung Pay в App Store, защо Google би го позволил?

Ще позволи ли Apple Android Pay да работи на iOS?

В интервюто те също потвърдиха, че тези няма да са единствените смарт часовници, които ще бъдат пуснати на пазара през 2017 г., други партньори на платформата ще обявят нови модели на тези дати и всъщност някой може вече да обяви нещо на CES, което ще се проведе през януари.

Пазарът на смарт часовници е много малък в сравнение с пазара на смартфони и Apple бяга от него. Google твърди, че само Samsung е истинска конкуренция, която не избира да включи Android Wear в своите устройства. Сега Android Wear на Google е една от малкото реални и развиващи се алтернативи на пазара. Чанг казва, че участват в състезание на дълги разстояния, а не в спринт. Те уверяват, че Android Wear е пуснат, за да остане

Популярна тема