Pokémon Go за Apple Watch: Как работи?

Съдържание:

Pokémon Go за Apple Watch: Как работи?
Pokémon Go за Apple Watch: Как работи?
Anonim

Niantic и Nintendo през септември обявиха, че Pokémon Go ще се появи в Apple Watch и истината е, че избързаха, отколкото си мислехме. Pokémon Go вече е наличен за Apple Watch и това ще ви позволи да правите нещо или друго със смарт часовника на Apple.

Да, сега от Apple Watch можете да започнете да търсите покемони или да излюпвате яйцата директно от китката си. С Apple Watch, с малки докосвания, можете да намерите близки покемони или дори да вземете елементи, които ще намерите в PokéStops.

Играч на Pokemon Go
Играч на Pokemon Go

За какво е Pokémon Go на Apple Watch?

Когато намерите покемон с вашия Apple Watch, няма да можете да го хванете директно от китката си, ще трябва да извадите своя iPhone, за да хванете го, сякаш вашият iPhone е PokéBall.

Освен това с Apple Watch ще можете да записвате вашите игрови сесии директно, без да използвате мобилния си телефон и тези игрови сесии ще се считат за обикновена тренировка. Най-полезното е, че ако ходите с часовника си, можете да съхранявате километри, за да се излюпят яйцата на Pokémon и ако сте достатъчно сръчни, можете дори да ги накарате да броят едновременно, така че да изглежда, че сте ходили два пъти (със сигурност можете…).

Pokemon Go съвместим с Android Wear
Pokemon Go съвместим с Android Wear

Какво прави Pokémon Go от Apple Watch?

  • Записвайте всяка игрова сесия като тренировка, т.е. броене на стъпки и постижения заедно с вашата лична дейност.
  • Можете да получавате известия за Pokémon наблизо през часовника си.
  • Можете да натрупате разстояние, за да излюпите яйцата на Pokémon, които имате в инвентара си, и можете също да получите бонбони Pokémon със стъпките, вървейки с партньор на Pokémon до вас.
  • Ще получавате известия за близките PokéStops и ще можете да събирате предмети от тях.
  • Ще получавате известия, когато яйцата се излюпят и ще получите съответните медали също чрез самото приложение за часовник.

Както можете да видите, Apple Watch все още позволява известно взаимодействие с Pokémon и бихме искали да знаем дали Pokémon Go наистина може да стане съвместим с Android Wear. На теория ще бъде, но не знаем кога.

Apple започна сътрудничество с Nintendo, особено със страхотния Super Mario Run, но да се надяваме, че не са подписали достатъчно споразумения, така че Pokémon Go да не достигне Android Wear. В момента няма информация за неговото пристигане, но ни се иска да вярваме, че ще дойде (ако хората не забравят).

Популярна тема