Apple иска да пусне iPhone с извит OLED екран

Съдържание:

Apple иска да пусне iPhone с извит OLED екран
Apple иска да пусне iPhone с извит OLED екран
Anonim

Новите iPhone стават все по-тънки и по-тънки и истината е, че те също са избрали да включват най-модерните компоненти на пазара. Да, става все по-трудно да се направи iPhone и партньорите на Apple правят всичко възможно да ускорят индустрията да се адаптира към новите промени.

Сега създаването на нов iPhone става все по-трудно и производственият процес става все по-бавен и по-бавен. Новият iPhone 7S със сигурност ще излезе на пазара скоро, но новият iPhone 8 е на път и това може да е повратната точка на голямата отхапана ябълка. Новият iPhone 8 трябва да има дизайн без ръбове и извит OLED екран (традиция, която Samsung започна със своите модели Edge и която всички искат да копират).

Galaxy S7 3D Touch и Edge
Galaxy S7 3D Touch и Edge

Apple може да не е готова да монтира OLED панели на своите телефони

Ако погледнем слуховете в мрежата и чуем за OLED панелите, които новият iPhone ще монтира, изглежда, че компанията, която ги произвежда, не е в състояние от произвеждат тези кристали неограничено.

Да, това означава, че има пречка за масовото производство на телефони с извити екрани от двете страни и че Apple може да не успее да поддържа достатъчно наличност от устройства. Машината, която ще отговаря за производството на тези устройства, ще струва около 85 милиона долара, а производственият процес за всяка машина отнема две години.

Компанията прави всичко възможно да увеличи производството и да намали чакането. Компании като Samsung, LG и Sharp вероятно ще продължат да монтират тези панели за няколко години. Сега Canon Tokki казва, че техните машини имат много по-високи резултати от конкуренцията, тъй като те подобряват и усъвършенстват своите машини повече от 20 години.

Canon Tokki е страхотен производител зад машините, които произвеждат OLED панели и истината е, че те поставят своите батерии, за да задоволят жаждата на пазара. Това е компанията, която произвежда машините, които Apple ще използва за сглобяващата линия на бъдещия iPhone 8

Популярна тема