Купете коледна лотария от мобилно устройство

Съдържание:

Купете коледна лотария от мобилно устройство
Купете коледна лотария от мобилно устройство
Anonim

Искаш ли да имаш късмет като Джъстин? Може би все още не сте видели обявата за Единадесетата Коледна лотария, но все още очаквате с нетърпение дългоочаквания ден, за да разберете дали сте един от късметлиите, спечелили билет от лотарията. За да ви докосне, трябва да играете, така че в тази статия ще видим как да купите коледна лотария от мобилния си телефон

С голям ентусиазъм надяваме се на допълнителна „щипка“за този край на 2015, но понякога действието да отидем да купим лотария е неудобно за нас или просто в нашите обичайна администрация Номерът, който искаме, се изчерпа, за което ще ви кажа как да закупите коледна лотария от мобилния си телефон без допълнително управление.

Купете коледна лотария от мобилно устройство

Коледната томбола е една от най-очакваните за цялата година, така че купуването на билет обикновено е типично събитие за тези дати, макар и не за всеки. Може би, ако ни четете, ще видите как се отразявате, ако ви кажа, че не съм ходил да го купувам повече от година поради мързел, така че това ще сложи край на приложението, за което ще говорим днес.

tulotero-андроид
tulotero-андроид

Трябва да отидете до администрацията да купите десета и когато стигнете до вратата, купоните са свършили, има опашка или не харесваме номер е нещо от миналия век. Купуването на коледна лотария от вашия мобилен телефон никога не е било толкова лесно, колкото сега, тъй като новите технологии позволяват да го правим, без да напускаме дома

Ако искате да купите коледна лотария, добър вариант за това е TuLotero, приложение, разработено с голямо внимание и напълно сигурно, така че да можем да бъдем един от милиони късметлии, които биха могли да ударят джакпота.

За да се регистрираме, трябва само да попълним нашите данни и ще получим директен достъп до много прост и удобен за използване интерфейс. Трябва обаче да ви предупредя, че причинява проблеми на някои терминали с Marshmallow, или поне е на моя Nexus 6. Приложението се затваря поради проблема с несъвместими API.

Изтеглете TuLotero от APK

От друга страна, въпреки че може да изглежда несигурно, ние нямаме приложението TuLotero в Google Play Store, основно защото магазинът на Google не позволява лотарийно съдържание, но можем да изтеглим APK от официалната страница по напълно безопасен начин.

Какво мислите за това приложение за закупуване на лотария? купихте ли го Възползвайте се от коментарите, за да ми кажете.

Популярна тема