Новият Xiaomi Mi S изтече: Алтернативата на iPhone SE

Съдържание:

Новият Xiaomi Mi S изтече: Алтернативата на iPhone SE
Новият Xiaomi Mi S изтече: Алтернативата на iPhone SE
Anonim

Изтичане на информация от този тип вече ни завладяваше. Нов и предполагаем Xiaomi Mi S изтече в мрежата, мобилен телефон с Android, много по-малък от нормалното, но с мощността на всички флагмани на пазара.

Да, това би било идеалната конкуренция на iPhone SE или някои не толкова страхотни телефони с Android, които вече не съществуват. Днес е практически невъзможно да видите малък мобилен телефон и още повече, ако е мощен. Sony се доближи малко по-близо с Xperia X Compact, но не е това, което мнозина очакват.

xiaomi-mi-s-изтече
xiaomi-mi-s-изтече

Нов Xiaomi: Малък, но също толкова мощен

Истината е, че е дори рядкост да видите клетъчни телефони под 5 инча или близо до 5 инча, повечето устройства имат диагонали по-близо до 5, 5 инча, тъй като са добър размер за използване на мобилния телефон, но неудобен за транспортиране.

Наличието на повече екран ви позволява да четете по-добре, да гледате видеоклипове, снимки и т.н. Сега големият мобилен телефон усложнява използването с една ръка и Xiaomi изглежда има решението за всички онези хора, които търсят по-малък мобилен телефон. В момента серията RedMi 4 на Xiaomi вече предлага много приличен мобилен телефон в компактен размер или Mi5, но този така наречен Xiaomi, изтекъл в мрежата, все още ще бъде по-малък

Малък, но мощен мобилен телефон като големите

Новият мобилен телефон на Xiaomi ще има екран от 4,6 инча с FullHD резолюция, което ще ни позволи да се наслаждаваме на много ясен екран. Към това трябва да се добави мощен процесор Qualcomm Snapdragon 821, 4 GB RAM и 128 GB памет.

На гърба ще има камера с 12 MP IMX378 сензор, който мнозина ще знаят, един от най-добрите там, и 4 MP предна камера. Неговата батерия, поради размера си, би била 2600 mAh и това би позволило автономност, подобна на сегашните, като трябва да захранва по-компактен екран.

Мобилният телефон няма да пести от нищо и също ще има сензор за пръстови отпечатъци отпред с ултразвуков сензор като Mi5s и ще се радва на USB Type-C порт. В момента не се говори за цена, но на 23 декември има ново събитие и Xiaomi може да го спомене. Това, което знаем е, че няма да се казва Xiaomi Mi S (или ще го направи?).

Популярна тема