Проблеми с батерията на Nexus 6P след надграждане до Nougat (декември)

Съдържание:

Проблеми с батерията на Nexus 6P след надграждане до Nougat (декември)
Проблеми с батерията на Nexus 6P след надграждане до Nougat (декември)
Anonim

Проблемите с батерията продължават на Nexus 6P след следващата актуализация. Точно вчера в Испания получихме новата актуализация на Nexus 6P до Android 7.1.1, актуализация от само 26 MB (нищо страшно) и с корекцията за сигурност от 5 декември 2016 г. Но странното е, че проблемите с батерията продължават на Nexus 6P Google не може да реши тези проблеми с батерията, причинени от Nougat на Nexus 6P, и тъй като това е смартфон, който има малко потребители, той не обръща твърде много внимание, но е сериозно.

Представете си, че сте похарчили почти €700 на ден за най-високата гама, с която да имате Pure Android и актуализиран на живо, и след като го направите (въпреки факта, че Nougat вече е стабилен), мобилният телефон се изключва много пъти при 20% батерия , когато отворите игра или камерата… с живот на батерията от 2 часа… това е, което Nougat причини на Nexus 6P, затова ви съветваме да бъдете внимателни, когато актуализирате.

живот на батерията на nexus 6p android n
живот на батерията на nexus 6p android n

Батерията на Nexus 6P все още има проблеми след нова актуализация на Nougat

Проблемите с батерията на Nexus 6P продължават. Не знам дали става по-сериозно, но потребителите все повече се уморяват да чакат Google да ни обърне малко внимание. Все едно нямаш телефон!! Има дни, когато работи сравнително добре, проблемът е, че може да ви разочарова по всяко време. Ако имате Nexus 6P с 20% батерия е същото като да го имате на 0%, във всеки момент той се изключва и вие оставате без мобилен телефон неочаквано. Когато някой друг ще има мобилен телефон за 2 часа.

Google трябва да ни даде решение сега

Проблемът беше надграждането до Nougat, но ако не надграждате, вече не харчите толкова много пари за устройство на Google, защото това е основната разлика от останалите. Но това е доста сериозен проблем, защото това е батерията и вие непрекъснато сте ядосани за това и сте изправени пред устройство, което е скъпо, но е нестабилно и не работи както трябва.

Решение? Обратно към Marshmallow. Или изчакайте Google да се събере и да реши проблема. Ще изчакам, защото за да се върна в Marshmallow си сменям мобилния. Какво мислиш? Това случва ли ви се?

Популярна тема