Как да играете Clan Chest в Clash Royale

Съдържание:

Как да играете Clan Chest в Clash Royale
Как да играете Clan Chest в Clash Royale
Anonim

Тази сутрин се появи нова функция в Clash Royale: Clan Chest Какво означава това? Че сега всички корони, които спечелите в битките си, ще бъдат добавени към сандъка на клана Този сандък ще ви позволи да получите добра награда, сандък на клана за всеки от потребителите на клана, така че е много важно да се присъедините към каузата и да играете (или може да бъдете изхвърлен от клана си). Обикновено получавате около 10 крони на ден.

В следното изображение можете да получите представа какво какво е новото в сандъка на клана Ако въведете своя клан, ще можете да видите, че секцията се появява в горната част на « кланов сандък«, за да можете да видите как върви еволюцията, за да можете да получите този невероятен сандък. Като щракнете върху него, можете да видите своята награда.

chest-clash-clash-royale
chest-clash-clash-royale

Как да играете Clan Chest в Clash Royale

Не е нужно да правите нищо странно, за да играете Clan Chest в Clash Royale. Трябва да играете нормално, но короните, които печелите от всяка битка, ще бъдат добавени към този сандък на клана. Но можете също да спечелите свой собствен сандък с корони. Работата е там, че сега короните се добавят както към вашия сандък с корона, така и към сандъка на клана. Това е страхотна новина! Особено ако не знаете как работи добре, защото можете да видите колко е лесно.

Няма да се налага да правите нищо странно, просто играйте и чакайте Играйте колкото можете повече и вземете възможно най-много корони. Независимо дали печелите или губите, винаги се опитвайте да вземете максималния брой корони Защото много пъти губим, но ако можете да спечелите корона дори и да загубите, още по-добре.

Можете да го видите в клана > информация > сандък Оттам ще видите това, което виждаме на третата снимка, всички потребители на клана и тези, които имат повече и по-малко корони. Важно е всички да си сътрудничат, за да вземем сандъка!! Когато спечелите сандъци в битки, вие също ще получите лого, което отива в сандъка на клана.

Внимавайте, много играчи губят трофеи нарочно

Има много играчи, които губят купи или трофеи нарочно само за да получат по-лесни противници и да получат повече корони. Така че е вероятно тези дни да загубите повече купи от обикновено… защото ще имате по-силни съперници. Това е популярна стратегия за получаване на повече корони…

Изпробвахте ли вече новия Clash? Какво мислите?

Популярна тема