Приложение за изтегляне на APK от Android

Съдържание:

Приложение за изтегляне на APK от Android
Приложение за изтегляне на APK от Android
Anonim

От дълго време знаем за различни методи за изтегляне на приложения от Google Play без Google Play. Тоест, изтеглете APK от Google Play, без да имате акаунт и с външен инструмент като APK Downloader.

Сега този инструмент стартира приложение за Android, което е налично в Google Play Store и не знаем дали ще продължи твърде дълго. Това не е „законно“разрешено от Google Play и вероятно ще бъде премахнато Ако възнамерявате да изтеглите и не е, уведомете ни в коментарите, защото ние ще ви предоставим APK на приложението.

APK Android
APK Android

APK Downloader, перфектното приложение за изтегляне на приложения от Google Play

APK Downloader е услуга, която работи от известно време и сега се предлага под формата на приложение за Android, което улеснява процеса. Всичко, което трябва да направим, е въведете връзката към приложението и то ще започне да изтегля APK.

Очевидно не се използва за безплатно изтегляне на платени приложения или нещо подобно, служи само за изтегляне на безплатни приложения, когато нямаме Google Play или когато те не са налични в нашия регион. APK Downloader ни позволява да изтегляме приложения, които все още не са налични в нашите страни и това е важно предимство. Също така ни позволява да изтегляме приложения, които не преминават филтъра на нашето устройство, но по-късно се оказва, че работят.

Дизайнът не е много добър, но работи много добре

дизайн на въпросното приложение е доста старо и неприветливо, но функционалността му е добра и истината е, че прави това, което обещава. Трябва само да въведете URL адреса и да изтеглите APK, той не дава никаква грешка и работи много добре.

Въпреки че използването на приложението не е незаконно (защото изтегляме безплатни APK файлове), ние няма да играем това, което правите с тях. Ако не печелите от приложението, не би трябвало да имате проблем. Това е идеално решение за мобилни телефони, които нямат Google Play или за всички, които имат проблеми с определени приложения поради филтрите на Google Play

Популярна тема