Цената на Galaxy S8 може да е по-скъпа от iPhone 7

Съдържание:

Цената на Galaxy S8 може да е по-скъпа от iPhone 7
Цената на Galaxy S8 може да е по-скъпа от iPhone 7
Anonim

Цените на мобилните се увеличават, не трябва да забравяме, че преди беше лесно да си купите цветен мобилен телефон за 69 евро, а днес за 69 евро, стига да не отидете в Китай, дори не купете работещ мобилен телефон. Сега, за да намерим мобилен телефон от висок клас, трябва да похарчим малко над 600 евро и много от тях вече са се изкачили в храста, преодолявайки бариерата от 1000 евро.

Бъдещето на Samsung може да зависи от следващия Samsung Galaxy S8 и вместо да пусне мобилен телефон с много високо съотношение качество/цена, се говори, че марката може да повиши цената на своите телефони с до 20%. Да, това би означавало, че Samsung Galaxy S8 ще струва толкова или повече от iPhone 7 и пристигането му през 2017 г. създаде толкова много очаквания, че няма ден, в който нищо да не се казва относно терминала.

Galaxy S8
Galaxy S8

Galaxy S8 може да струва 15-20% повече

Според анализатора Goldman Sachs, както можем да прочетем в HDBlog.it, увеличението на производствените разходи на терминала е около 15 до 20% и това би имало пряко въздействие върху крайния цена на устройството.

Новината не е нищо повече от слух, но истината е, че не ни е смешно, защото ако направим бързото изчисление и добавим 20% към 820 евро, които Galaxy S7 Edge струва, имаме цена от 984 евро Закръглихме цифра от 950 евро, но истината е, че марките трябва да закръглят нагоре, със сигурност до 999 евро.

15 и 20% повече в цената, не е потвърдено

Samsung може да не обърне внимание на този слух и да намали ефективната полза от терминала, но не можем да забравим, че Samsung се нуждае от пари сега, след като пое удара на век заради Galaxy Note 7.

Относно новините не идват сами, говори се, че Viv ще се появи в Galaxy S8 и това би означавало крачка напред в сравнение с други компании, тъй като Viv изглежда е виртуален асистент с усъвършенстван изкуствен интелект и ще ви позволи да правите неща, невиждани досега на мобилен телефон.

В момента това са само слухове, но дори да добавим 20% към Galaxy S7 (плосък), имаме цена близо до 860 евро, което би означавало разтягане на цената до 899 евро на доста скъп терминал. Не че е скъп за това, което си струва, но много хора не могат да си позволят тези пари и ако Samsung иска да продава телефони, ще трябва да избере добре стратегията си.

Това, което знаем е, че Galaxy S8 ще бъде пуснат някъде около MWC 2017, а дотогава ще продължим да ви бомбардираме с интересни новини за бъдещото устройство Относно закупуването на мобилен Android, защото нямате пари за iPhone свърши, Galaxy S8 може да струва повече от самия iPhone 7 или iPhone 7 Plus.

Популярна тема