LG G Pad 3 10.1 с LTE: Цена и характеристики

Съдържание:

LG G Pad 3 10.1 с LTE: Цена и характеристики
LG G Pad 3 10.1 с LTE: Цена и характеристики
Anonim

Много хора вярват, че таблетите са безполезни и истината е, че грешат. Таблетите може да не са за всеки, но когато намерите правилния таблет, той може да стане задължителен за вас.

Новият LG G Pad III 10.1 LTE е новото устройство на корейската марка и се фокусира върху предлагането на високо съотношение качество/цена с интересно допълнение, за да се насладите на мултимедията съдържание, стойка, която да го поддържа на масата и да не се налага да има нищо допълнително, за да стои на равна повърхност.

lg-g-pad-3-10-1-цена
lg-g-pad-3-10-1-цена

LG Pad 3: 10, 1-инчов FullHD и LTE, ключът към този нов таблет

Таблетите не се продават твърде много, поне не толкова, колкото биха искали марките, но те са наистина добри, за да се наслаждавате на мултимедийно съдържание (предимно игри и филми), без да се натоварвате очите ви толкова много и с повече пространство за маневриране.

От своя страна качествен таблет, може да ни служи много пъти като компютър и да спрем да използваме стария лаптоп, който работи като картоф. Новият LG G Pad 3 изглежда много добре и всъщност трябва само да погледнете спецификациите, за да разберете, че цели много високо:

  • 10,1-инчов дисплей с WUXGA резолюция (1900 x 1200 пиксела).
  • Окта-ядрен процесор на 1,5 GHz.
  • 2GB RAM.
  • 32 GB памет с възможност за поставяне на microSD до 2 TB.
  • 5 MP предна и задна камера.
  • 6000 mAh батерия.
  • Свързване: 4G LTE, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.2, GPS и USB Type-C.

Всичко това с размери от 256,2 × 167,9 × 7,9 мм и тегло от 510 грама, което за 10,1-инчов таблет никак не е лошо. От своя страна таблетът работи на Marshmallow и се надяваме, че скоро ще получи Android 7 Nougat.

Трябва само да видите стойката, която включва, за да разберете, че мултимедийната му ориентация е много добра и има 4 позиции за гледане на таблета от различни височини. Time Square е друга новост, приложение, което ни позволява да използваме таблета като настолен часовник, календар или цифрова рамка за снимки и въпреки че изглежда като лукс да похарчите 350 евро за таблет, който да използвате като рамка за снимки, това не е боли, ако искаме да използваме повече от обикновено.

LG G Pad 3 10.1 с LTE цена и наличност

В момента няма данни за продажбата му на Запад, LG G Pad III 10.1 с LTE ще бъде пуснат в Южна Корея на цена от 350 евро. Сега изглежда, че LG може да има планирано пускане в световен мащаб, но с интересно допълнение за Запада, стилуса.

Популярна тема