Amazon Prime Video, струва ли си да опитате?

Съдържание:

Amazon Prime Video, струва ли си да опитате?
Amazon Prime Video, струва ли си да опитате?
Anonim

Преди няколко дни ви съобщихме, че Amazon Prime Video пристига в Испания. Вече го имаме наличен!! Тъй като сме първокласни клиенти на Amazon и плащаме тези 19, 99 евро на година, за да имаме безплатна доставка, успяхме да го тестваме и изобщо не работи зле. Първото впечатление е добро.

В момента намираме няколко филма и сериала Малко филми, но някои сериали, които все още не са в други стрийминг услуги като Netflix, така че е добра кукичка. Но това Amazon Prime Video, за ниската си цена, изглежда невероятно Услугата, която предлагат, е наистина страхотна и мисля, че ще бъдете впечатлени!!

сериал-на-amazon-prime-video
сериал-на-amazon-prime-video

Amazon Prime Video, струва ли си да опитате?

Ако сте премиум потребител на Amazon и плащате 19,99 евро на година, поздравления, защото Amazon току-що ви даде коледен подарък, ще можете да гледате филми и сериали на Amazon Prime Video за безплатноБез да се налага да плащате нито стотинка в случай на плащане на този абонамент за безплатна доставка (наред с други неща). Но засега е малко зелено, те все още трябва да въведат много повече филми и сериали в каталога. Но е предимство, че Amazon го предоставя безплатно на тези, които са първокласни.

Но струва ли си да плащате за Amazon Prime Video?

Ако сега не сте първокласен потребител на Amazon, препоръчвам ви да изчакате И ако наистина сте любопитни, можете да се присъедините към пробния месец(30 дни безплатен абонамент, за да опитате). Това е, което мисля, защото това е услуга, която, въпреки че е изгодна, защото е много евтина, е и много екологична. Тогава можете да бъдете умни и да се гмурнете, когато наистина си заслужава.

Току що излезе и за сега каталогът със сериали и филми не е много голям Малък е, но се надяваме, че скоро ще има нови неща. Денят, в който има много съдържание, този ден ще компенсира повече от това. В момента има много стари филми, които съм сигурен, че сте гледали, така че няма да ви компенсира много, ако си падате повече по филмите.

Въпреки това, 19, 99 евро на година са смешно. Ако ходите да го гледате от време на време, струва си да платите за него. И ако сте много заети, изчакайте да имате повече неща в каталога, за да ви компенсира повече.

Изпробвали ли сте вече Amazon Prime Video? Какво мислите?

Популярна тема