Редактиране на изпратени съобщения в WhatsApp

Съдържание:

Редактиране на изпратени съобщения в WhatsApp
Редактиране на изпратени съобщения в WhatsApp
Anonim

Неотдавна ви казахме, че скоро ще можем да изтриваме съобщения в WhatsApp. Тази функция е една от най-очакваните, защото със сигурност някога сте правили грешка, изпращайки съобщение до грешния човек. Но скоро ще можете да го поправите. Но друга функция, която ще се появи скоро, е, че ще можем да редактираме съобщения, изпратени в WhatsApp Това означава, че много скоро ще можем да изтриваме или редактираме съобщения, снимки и видеоклипове в WhatsApp.

Бъдеща актуализация, която четем на Phone Arena чрез изтичане на WABetaInfo, ще позволи на потребителите да редактират съобщения в WhatsApp. Знаем, че бета версията ще го позволи скоро. Бета версия ще ни позволи да редактираме съобщенията, които изпращаме.

edit-sent-messages-whatsapp
edit-sent-messages-whatsapp

Редактиране на изпратени съобщения в WhatsApp

Тази нова функция, която предстои да достигне до WhatsApp, е безценна. Докато четем, изглежда, че момчетата от WhatsApp работят върху тази нова функция. Потребителите вече ще могат да използват услугата за съобщения по по-безопасен начин По-спокойни!

Както може би знаете, в момента можем да изтриваме съобщения само локално, но не и на сървъраr. Така че, ако сте направили грешка и сте объркали шефа си с приятеля си, вече е твърде късно, защото докато WhatsApp не добави тази функционалност, няма да можете да промените или изтриете изпратеното съобщение.

Една от услугите, която ви позволява да редактирате съобщения и която е удобна, е Skype. Но WhatsApp може също да позволи на да редактира съобщенията, които изпращаме, в случай че искаме да променим дума или сме направили грешка, когато казваме нещо. Това би помогнало да се избегне объркване и чатът да е по-гладък.

Скоро предстои бета версия за редактиране или изтриване на съобщения, снимки и видеоклипове

Тази функция е много полезна и се надяваме скоро да я видим. Истината е, че е от съществено значение и след като се приложи, всичко ще бъде много по-лесно за всички. Също така е потвърдено, че ще можем да изтриваме съобщения, снимки и видеоклипове в WhatsApp.

В момента няма бета или APK, само се тества…

Какво ще кажете за новините?

Популярна тема