3 причини да платите 9,99 евро за Super Mario Run

Съдържание:

3 причини да платите 9,99 евро за Super Mario Run
3 причини да платите 9,99 евро за Super Mario Run
Anonim

Лудост ли е да похарчите €9,99 за игра? Може би бяхме по-луди преди, когато харчехме 50 или 70 евро за игри за конзоли и продължаваме да го правим… Но това, което е ясно е, че свикнахме да имаме толкова много игри, които са страхотни и безплатни за мобилни телефони, че ние не искаме да плащаме за игра и 10 евро ни се струват лудост.

Но понякога, повече от цената, това е "мързелът" да го купите, защото не желаете да дадете банковите данни. Ако се колебаете дали да купите или не Super Mario Run, когато става въпрос за Android, ние ще ви дадем 3 причини да платите 9,99 евро за Super Mario Run.

анализ на супер-марио-бягане
анализ на супер-марио-бягане

3 причини да платите 9,99 евро за Super Mario Run

Ако се съмнявате дали да платите или не, не пропускайте нашите 3 причини да платите 9,99 евро за Super Mario Run:

  • Защото сте фен Ако сте фен на Nintendo, 10 евро няма да изглеждат много, тъй като цял живот сте плащали за игри. Въпреки че този път плащаме 9,99 евро за игра, която не можем да докоснем, тя е вътре в мобилния телефон и ще ви позволи часове на забавление. Ще си прекарате чудесно. Първата причина е, че ако сте фен, това е за вас.
  • Това е единственото плащане, което трябва да направите, за да се насладите на играта Въпреки че има слухове, че когато има повече светове, ще трябва да плащаме повече, за да ги отключим. По принцип, ако платим 9,99 евро, имаме достъп до светове от 1 до 6. Но внимавайте, защото всичко показва, че по-късно може да имаме повече светове и да трябва да плащаме отново. По това време това ще престане да бъде положителна причина…
  • Защото играта е страхотна Една от причините, която не може да бъде пропусната от списъка е, че играта е невероятна, не е загубена. Той е доста пълен и ще ви позволи да отидете от време на време. Ще ви хареса, ако го опитате и ще можете да се насладите на много светове и герои, раси, всичко. Играта е страхотна, ще прекарате живота си в игра поне известно време. Така че, ако харесвате платформата и Марио игрите, ще ви хареса този Super Mario Run.

Можете ли да измислите още причини да го купите? Ще платите ли тези пари за играта?

Популярна тема