Защо не можете да запазите своя Galaxy Note 7 дори и да искате

Съдържание:

Защо не можете да запазите своя Galaxy Note 7 дори и да искате
Защо не можете да запазите своя Galaxy Note 7 дори и да искате
Anonim

Невероятно, но истина, когато ви кажем, че много потребители са останали с Galaxy Note 7. Ясно е, че много потребители смятат, че през годините ще могат да правят бизнес, продавайки този терминал на много висока цена (тъй като малко ще го имат и е изключително), но трябва да имате предвид, че въпреки че това може да се случи, опасно е, все едно имате бомба в къщата си! Ето защо ще ви кажем защо не можете да запазите своя Galaxy Note 7 дори и да искате

explosion-galaxy-note-7-damage
explosion-galaxy-note-7-damage

Причини да не задържите вашия Galaxy Note 7, дори ако искате

Ако не искате къщата ви да изглежда като снимката по-горе, отървете се от Note 7 сега! Интересното е, че броят на потребителите, които не са върнали Note 7, е доста висок и това е тревожно, тъй като тези хора, които имат Samsung Note 7 и не искат да го върнат, може да поставят много хора в опасност.

  • Опасно е Първата причина не е нищо друго освен това, защото е много опасно. Ако вашият Note 7 е един от засегнатите, той може да избухне по всяко време. Със сигурност не искате да останете без стая, нали? Или да изгорите ръцете си… е, ако не искате това, по-добре го върнете сега или се отървете от него, защото може да ви се случи предвид големия брой случаи, които излязоха наяве.
  • Губите пари Не искаме да навлизаме в дебата, че ако го запазите през годините, това ще струва много повече пари… но може да се случи че не е така, че тъй като е опасен, никой не би искал да има бомба със закъснител в домовете си и да струва 0 евро. Хайде, щеше да загубиш всички пари, които ти струваха, защото не можеш да ги използваш. Ако го върнеш на Samsung, те ти дават друг мобилен или пари. Направи го!!

Това са само няколко причини, но очевидно има много повече, основната причина е за безопасността на хората около вас.

Не мислете само за себе си, но и за безопасността на хората около вас

Нищо не се случва, докато не се случи, така че бъдете много внимателни при излагането на вашето Note 7. Най-добре е да го върнете или да се отървете от него възможно най-скоро, за да избегнете нещастие Не препоръчва се да запазите Note 7, който може да експлодира по всяко време и да причини сериозни щети.

Не е твърде късно да направите крачката, свържете се със Samsung сега и помислете за хората около вас!

Популярна тема