Телефони Xiaomi, които скоро ще получат Nougat

Съдържание:

Телефони Xiaomi, които скоро ще получат Nougat
Телефони Xiaomi, които скоро ще получат Nougat
Anonim

Притежаването на китайски мобилен телефон не трябва да е синоним на скорошно актуализиране до Nougat. Поради тази причина днес искаме да поговорим с вас за мобилните телефони на Xiaomi, които скоро ще получат Nougat И факт е, че терминалите, които ще получат своята доза Android 7.0 Nougat преди другите, са били изтече, така че ако искате да знаете кои терминали на Xiaomi са късметлиите, не си тръгвайте, защото ние ще ви кажем… списъкът ще ви изненада!!

Не можем да отречем, че момчетата от Xiaomi пускат впечатляващи терминали на пазара по отношение на съотношението цена-качество. Те са особено евтини и нямат отпадъци.

Xiaomi Mi4C
Xiaomi Mi4C

телефони Xiaomi, които скоро ще получат Nougat

Мениджърът на MIUI Operations на Xiaomi разкри кои мобилни телефони на Xiaomi скоро ще видят Nougat Сред тези терминали са: Xiaomi 4C, Xiaomi 4S и Xiaomi Note. Това са китайските телефони, които ще получат актуализацията на Android 7.0 Nougat възможно най-скоро.

Това, което ни изненадва е, че не разкри съдбата на други терминали на Xiaomi. Но се надяваме, че ще достигне и до невероятни залози като Xiaomi Mi5S, Mi Note 2 и Mi Mix бързо, възможно най-скоро, защото те са най-добрите в гамата, които заслужават да имат всички тези новини.

Нека си припомним, че много терминали като Xiaomi MI 5 получават Android 7.0 благодарение на ROM, базиран на MIUI 8 Много други терминали също тестват Nougat, защото версията на CyanogenMod 14.1, което е Nougat 7.1, така че повече потребители вече са го инсталирали на мобилните си телефони.

Върхът на диапазона ще го види преди, или не…

Знаем, че основните смартфони на Xiaomi ще видят Nougat когато и преди, но за момента те също не ни дадоха точна дата. Това ще се случи със сигурност между януари и март 2017 г. Ще бъдем много внимателни тук, за да ви кажем всички новини и последния час.

Когато получите Nougat, не забравяйте да заредите мобилния си телефон или да го свържете към захранване и Wi-Fi, за да изтеглите актуализацията, защото ще бъде много тежка. Важно е да актуализирате за сигурност, за корекции за сигурност, които ви предпазват от уязвимости.

Напомняме ви, че е потвърдено, че Xiaomi 4C, Xiaomi 4S и Xiaomi Note ще видят Nougat много скоро. Какво мислите за списъка?

Популярна тема