5 важни факта за Super Mario Run

Съдържание:

5 важни факта за Super Mario Run
5 важни факта за Super Mario Run
Anonim

Super Mario Run е достъпен за всички и в очакване да пристигне на някои платформи има все повече и повече интервюта с Шигеру Миямото, които ни карат да научим много за играта, имаме 5 факта за Super Mario Run, които трябва да знаете.

Да, Super Mario Run ви позволява да играете на класически водопроводчик на Nintendo на вашия мобилен телефон с Android или iOS и благодарение на неговия геймплей просто трябва да го оставите да работи, вашата мисия ще да скоча и нищо друго. Миямото е бащата на Super Mario Bros, създаден през 1985 г. Има 5 важни факта, които трябва да знаем, някои от тях са много интересни.

super-mario-run-android
super-mario-run-android

Super Mario, движен от бутон, не е нещо ново, това е нещо от Wii

Въпреки че това е първата игра на Super Mario, в която водопроводчикът се движи свободно, идеята не е нищо ново. В Wii експериментирахме с игра, при която натискането само на бутона A на контролера би накарало този герой да скочи.

Сега играта не излезе, защото не беше подходящ метод за игра за конзола. По това време те смятаха, че след като имат контролен стик и няколко бутона, не е честно да принуждават хората да играят с един бутон. Сега в тази игра нещата се промениха и музиката ще помогне да се контролира ритъмът на скок и аз играя, това е наистина интересно.

Идеята за Super Mario Run е изкована благодарение на Mario speedruns в YouTube

Създателите на идеята обърнаха голямо внимание на това колко добри са играчите в качването на видеоклипове на Super Mario Bros в YouTubeВсички искаха да преминат през фазата бързо, без да спират. Сега, когато играта върви свободно, играчите ще трябва само да скачат и ще имат малко място за измама.

Сега неопитните играчи ще трябва да се движат много бързо, но Миямото се надява, че всички потребители ще могат да се насладят на това заглавие. Безкрайните бегачи игри принуждават играча да обръща внимание и да бъде бдителен. Те са създали различни видове скокове благодарение на взаимодействията с картата и това ще бъде начинът за начинаещите играчи да контролират водопроводчика през картата.

Миямото не е участвал толкова в игрите на Марио от 2007 г

Miyamoto обяви пенсионирането си през 2007 г., но най-хубавото в тази история е, че благодарение на Super Mario Run създателят му се включи много. Той описва себе си като the gamemaster (въпреки че технически не е).

Миямото казва, че винаги присъства в големите промени в Марио, като в частта Super Mario Galaxy, където Марио придоби друго измерение. Galaxy излезе през 2007 г. и до днес Миямото все още не е участвал толкова много в заглавие, но казва, че е присъствал на всяко ниво на играта.

Super Mario Run не е „малка“игра

Въпреки че хората вярват, че мобилните игри нямат много завършени разработки, Super Mario Run в никакъв случай не е "малко" заглавие или такова с посредствен дизайн. Реалността е, че развитието на играта е изключително впечатляващо.

Super Mario Run е наблюдаван от Миямото от началото до края и всъщност той е създал толкова голям екип за разработка, че всеки от тях се е фокусирал върху режим на игра, някои в режим на история, други в Toad Rally режим (мултиплейър) и друг екип се фокусира върху Kingdom Builder режим (изграждане на кралството), където можете да изградите кралството с много предмети, получени в играта. Проектът е много голям.

new-characters-super-mario-run
new-characters-super-mario-run

Миямото не иска Super Mario Bros на iOS или Android

Защо Super Mario Bros не дойде в Android или iOS? Миямото е казвал хиляди пъти, че не иска Super Mario Bros на мобилен телефон, не иска да прави нещо скучно. Игрите се развиха и Марио се разви с всяка платформа, трябва да се адаптирате към промените и това е промяната, която Марио направи за смартфоните.

За Миямото не би било интересно да работи със Super Mario Bros, за да го постави на iPhone или мобилен телефон с Android. Не, това не е забавно и не стимулира креативността на екипа. Те се интересуват от създаването на нещо креативно, базирано на вселената на Марио, като се възползват от възможностите и уникалността на всяко устройство. Миямото каза, че ако поставят Super Mario Bros на iPhone, хората ще кажат „Това е добре“, но няма да искат да плащат за това, Миямото казва, че искат да създадат стойностни продукти, които потребителите са готови да платят.

Реалността е, че тези 5 факта за Super Mario Run са много интересни и това е новият път на Nintendo за мобилни устройства, бихме искали да го видим скоро на всички платформи и да знам дали Super Mario Run наистина ще бъде това, което всички очакват, или ще претърпи бум като този на Pokémon Go. Разбрахме тези данни благодарение на списание Wired.

Популярна тема