Super Mario Run: Съвети и трикове

Съдържание:

Super Mario Run: Съвети и трикове
Super Mario Run: Съвети и трикове
Anonim

Super Mario Run вече е достъпен за изтегляне и изпробване на мобилния ви телефон. Вече го изпробвахме и ще ви разкажем за най-добрите трикове за Super Mario Run Трикове и съвети, за да бъдете най-добрите в Super Mario Runи бърз напредък в играта. Ако искате да изпробвате играта, не можете да пропуснете това пълно ръководство, за да можете да бъдете най-добрият. Това ще ви помогне да се насладите и да познавате всеки инч от играта. Игра, която със сигурност няма загуба и чиито първи впечатления са много добри.

Въпреки че в момента само Super Mario Run е наличен за iOS, скоро Super Mario Run ще бъде наличен за Android и тези кодове са същите. Те ще работят за вас, независимо какъв мобилен телефон имате. Започваме с тези Съвети и трикове за Super Mario Run, за да ви помогнем да напредвате по-бързо!!

super mario run мами
super mario run мами

Съвети и трикове за Super Mario Run

Създаване на Nintendo акаунт

С Nintendo акаунт можете да запазвате напредъка си (така че никога да не го губите) и да отключвате герои. Това е съветът, който ви даваме, преди да започнете да се забавлявате със Super Mario Run. Създаването на акаунт е първото нещо, което ви препоръчваме да направите.

Битки с босове

Знаете ли, че можете да прескочите шефове? Няма да се налага да слизате по-долу, както в оригиналната игра. Това ще ви накара да ги похарчите преди. Въпреки че ние също препоръчваме да пристигнете след като сте изяли гъба и да сте по-големи, поне за да я предпазите от удар и че ако загубите, не се налага да се връщате в началото.

Bubble Mario

Със сигурност сте виждали, че когато умрете в Марио, около него се активира балон, за да лети до вътрешната точка. Какво се случва, ако оставите балона сам, без да го спукате? Това, което ще можете да постигнете с това, е да спрете процеса там, където искате, и ви препоръчваме да го направите там, където е по-лесно да се възродите, за да не загубите отново на същото място! Просто, когато влезете в балона, ще трябва да докоснете мястото, където ви е по-лесно да се появите.

Времето

Един от ключовете за Super Mario Run е времето, защото ще забележите веднага щом играете за първи път… въпреки че той се изпълнява автоматично почти всеки път, спира и на определени ключови точки. Забележете всеки път, когато спре, защото това означава, че трябва да направите нещо… може да се наложи да избирате между множество адреси и много други неща.

съвети за бягане на супер марио
съвети за бягане на супер марио

Специални монети

Дори и да нямате твърде много търпение, когато става въпрос за събиране на всички монети, които играта оставя след себе си, ще трябва да го направите в по-голяма или по-малка степен, въпреки че наистина достигате знамето е достатъчно (това е доста лесно). Но трябва да опитате да получите всичките 5 монети на едно ниво.

Но… знаете ли какъв трик да следвате, за да вземете всички монети? Просто повторете нивото и бъдете много търпеливи, като запомните добре къде се намират и какво трябва да направите, за да ги получите всички. Сякаш трябва да играете половин час. но ако вземете всички тези специални монети, още монети ще бъдат отключени (това е трикът) и ако успеете да получите всички вторични специални монети, ще бъдете отведени на друга още по-сложна мисия, за да получите повече монети, други врагове и играта става още по-сложна. Ако искате да завършите цялата игра, това ще отнеме повече време, отколкото си мислите.

Rush Coins

Трябва да грабнете достатъчно монети на ниво, за да отключите мощния режим Coin Rush, за да привличате монети отвсякъде.

Врагове

След като победите определен брой определени врагове, преминете към ниво и вземете повече монети за всеки победен враг. Ще го оцените!!

Отключете други герои и вземете повече звезди

Знаете ли, че можете да отключите до общо 6 знака? Ще можете да преминете на същото ниво с друг герой… като Праскова, принцесата.

Всеки от тези герои има определени суперсили… и е важно да ги познавате добре, защото те биха могли да ви помогнат да получите повече звезди на ниво в зависимост от героя, който използвате, за да играете. Праскова може да се носи във въздуха, но Марио само за кратко време… така че ако искате да получите монети, когато Марио не е лесно, все пак трябва да повторите нивото с Праскова. Ще трябва да анализирате това добре, защото си заслужава да спечелите повече монети.

super-mario-run-apk
super-mario-run-apk

Скочи до върха на знамето

Въпреки че изглежда глупаво, не е, защото в края на всяко ниво ще видите флаг. И ако стигнете до върха, ще можете да получите допълнителни 10 монети. Така че не бъдете нетърпеливи и се опитайте да вземете най-много монети, защото ще го оцените.

Как да печелите в състезания

Да, възможно е. Въпреки че трябва да имате предвид, че има добри и много лоши играчи. Започнете да се състезавате от по-малко към повече и с течение на времето ще разберете, не се притеснявайте, ако загубите първите няколко пъти. Просто бягай. Имайте предвид, че това не е състезание в реално време, да кажем, че се състезавате с други играчи, които вече са го правили преди, така че не се притеснявайте, че е безсмислено. Но за да спечелите, ще трябва да стигнете първи до там и да съберете специалните звезди

Събирането на повече монети едва ли ще ви достигне.. но опитайте първо да играете с по-ниските опоненти, за да спечелите увереност и да знаете как да играете тези състезания. Ако изберете някой твърде добър в началото, има вероятност да загубите.

Повишете нивото на кралството в Super Mario Run

Едно от нещата, които ще искате най-много от момента, в който започнете да играете, е повишете нивото на Кралството на Super Mario Run Ще трябва да изиграете мини -игри, за да получите повече билети, да завършите възможно най-много нива, да получите награди (това ви помага да свържете своя Nintendo профил с играта, за да ги получите), да завършите куестове и т.н. Ако все още не сте играли това, всичко ще звучи малко като китайски, но тъй като играта е на испански, ще можете да се справите и да я контролирате бързо.

трикове съвети super mario run
трикове съвети super mario run

Ами специалните къщи?

Във вашето кралство можете да построите специални къщи Можете да проверявате няколко пъти на ден за нови предизвикателства и повече трикове, за да получите бонус пари, билети за състезания или други награди. Въпреки че в момента не знаем много за това, надяваме се скоро да ви кажем още трикове.

Какво мислите за тези кодове за Super Mario Run?

Както може би знаете, играта Super Mario Run е достъпна само за iOS от вчера. Все още не сме успели да играем много!! Така че ние ще актуализираме публикацията с много съвети и трикове за Super Mario Run, докато напредваме в играта.

Засега първото впечатление, което ни оставя е добро. Изглежда, че минава бързо, но има още чича далеч от световете, защото ще трябва да се възползвате максимално от него, като отключвате герои, получавате звезди, повишавате ниво… и много повече. Има много повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Играта ни хареса. Може да сте малко изгубени в началото, но не се притеснявайте, с тези Съвети и трикове за Super Mario Run ще можете да продължите напред по-бързо и по-стабилно.йени

Какво мислите за измамите за Super Mario Run? Били ли са полезни? Опитахте ли го вече?

Популярна тема