Xiaomi Mi Mix 2: 100% екран и двойна камера

Съдържание:

Xiaomi Mi Mix 2: 100% екран и двойна камера
Xiaomi Mi Mix 2: 100% екран и двойна камера
Anonim

Xiaomi работи върху наследника на Xiaomi Mi Mix от известно време и всъщност този смартфон не е нищо повече от тест на Xiaomi, за да се види как пазарът реагира на създаването му. След като видя Xiaomi Mi Mixes да излитат от магазините, Xiaomi веднага се зае със следващия си проект, Xiaomi Mi Mix 2

Преди няколко дни говорихме за него като Xiaomi Mix от серията Mi6, но в момента не е известно каква стратегия ще използва Xiaomi за този смартфон. Ясно е, че серията Mi винаги се е характеризирала с предлагането на фини рамки, поне в петия си диапазон. Бъдещите рендери на Xiaomi Mi Mix2 разкриват смартфон, който ще има 100% екран отпред на смартфона.

my-mix-2-cam-плъзгач
my-mix-2-cam-плъзгач

100% екран, ще бъде ли това бъдещето на мобилните устройства?

Реалността е, че монтирането на корпус със 100% екран отпред и 2K резолюция прави възможно да имате или много голям екран, или малък мобилен телефон с приличен екран. Харесваме и двете идеи, защото в зависимост от човека, който го иска, той ще търси едната или другата (бихме искали и двете да съществуват).

Xiaomi пусна на пазара Mi Mix с съотношение повърхност/екран отпред от 91,3%, но достигането до 100% е интересен напредък, въпреки че означава и справяне с различни предизвикателства. Бъдещият Xiaomi Mi Mix 2 също може да има 6,4-инчов екран отпред с 2K резолюция, резолюция от 1080 x 2040 пиксела, която не е обичайна.

Много голям екран на мобилен телефон с размер от 5,5 инча или по-малко

От своя страна, бъдещият Xiaomi Mi Mix 2 ще има двойна камера на гърба, въпреки че в някои рендери изглежда, че има само една. Може да има две версии, но двойните камери в момента не могат да подобрят много камерите с един сензор, въпреки че могат да предложат интересни ефекти, които не могат да бъдат постигнати с един сензор.

xiaomi-mi-mix-6
xiaomi-mi-mix-6

От своя страна изглежда, че Xiaomi Mi Mix 2 ще включва телескопична предна камера с LED светкавица, която ще остане скрита в устройството и ще бъде премахната, за да може правете селфита, нещо, което не ни убеждава, но ако работи добре, също би било интересно. И да, щеше да има сензор за пръстови отпечатъци под екрана, щеше да пристигне с MIUI 9, базиран на Android 7.0 Nougat и на цена над 700 евро, това е сигурно. Напомняме ви, че това са само слухове, но може и да са реалност…

Популярна тема