Използвайте Daydream от всяко мобилно устройство

Съдържание:

Използвайте Daydream от всяко мобилно устройство
Използвайте Daydream от всяко мобилно устройство
Anonim

Ако искате да знаете как да използвате Daydream от всяко мобилно устройство, не можете да пропуснете този урок, защото ви го показваме и има много работа с новина, която току-що излезе наяве. И това е, че новата бета версия на Google Chrome за Android идва с поддръжка за WebVR Това е еквивалентно на естествено приложение в Google Daydream Вече знаем, тъй като е ясно, че няма същата мощност, но е добра новина за потребителите, които винаги искат да се наслаждават на най-новото.

Това означава, че скоро ще можем да се наслаждаваме на съдържание, подготвено за виртуална реалност от самия браузър Google Chrome.

хром ос
хром ос

Как да използвате Daydream от всяко мобилно устройство благодарение на Chrome и WebVR

Със сигурност знаете, че Daydream е съвместим с много малко смартфони, но тази новина, която идва до нас благодарение на актуализацията на Chrome с тази нова функционалност, дава зелена светлина на тази функция, така че Daydream пропуска да бъде съвместим с всяко мобилно устройство благодарение на бета версията на Chrome 56, която добавя функцията на WebVR.

Не е същото като нативното приложение, но е напредък… трябва да имаме предвид, че едно уеб приложение, въпреки че е много мощно, не може да има същия контрол върху хардуера като самото нативно приложение. Въпреки че Google е този, който ходи в средата на всичко, със сигурност скоро ще направи нещо невероятно. Защото това е първият път, когато виждаме този преглед в Google Chrome.

Насладете се на всичко това с новия Chrome beta 56

Ще трябва да изтеглите новия Chrome 56 за Android Който идва и с други нови функции, като поддръжка за Bluetooth API или API, който ви позволява да екранни снимки и видеоклипове към уебсайтове. Без съмнение, това е доста пълна бета версия, въпреки че имайте предвид, че е бета… тя не винаги предлага същото като стабилна версия… но можете да я изпробвате сега, защото не се губи.

Трябва само да активирате източниците на неизвестни източници от настройките в сигурността и да изтеглите следния APK. Когато е стабилен Chrome 56, ще можете да го изтеглите от Play Store.

Популярна тема