Xiaomi Amazfit: Първи впечатления и разрешаване на съмнения

Съдържание:

Xiaomi Amazfit: Първи впечатления и разрешаване на съмнения
Xiaomi Amazfit: Първи впечатления и разрешаване на съмнения
Anonim

Преди известно време знаехме, че Xiaomi ще проектира умен часовник, но този часовник не е направен от Xiaomi, а от Huami, което може да доведе до грешка. Huami Amazfit Smartwatch е часовникът Xiaomi и след като го тествахме, разбрахме, че качеството му е типично за Xiaomi.

В очакване на прегледа, тъй като все още не сме успели да го тестваме обстойно, бихме искали да подобрим малко изживяването при покупка и да изясним всички съмнения в първи контакт с часовника. В допълнение към анализа ще публикуваме и урок за конфигурирането му и поставянето му на английски (много е лесно).

xiaomi-amazfit-кутия
xiaomi-amazfit-кутия

Първо докосване: Amazfit е най-добрият в своя клас

Ако ви харесва, трябва да знаете, че можете да закупите Xiaomi Amazfit за малко над 100 евро (в момента струва 110 и Amazfit Pace е английската версия на продукта), щракнете тук. Amazfit идва с всички изброени по-долу, това е впечатляващо:

  • Сензор за импулс PPG, през китката. Ако часовникът е настроен правилно, той работи доста добре (много по-добре от този на Mi Band 2, например.
  • GPS в реално време, с данни за надморска височина, координати и маршрут, много прецизен и с до 35 часа непрекъсната работа.
  • Музикален плейър (можем да свържем bluetooth слушалки без проблем), смарт часовникът разполага с 2,7 GB свободно.
  • WiFi, Bluetooth 4.0 и дори възможност за плащане с AliPay.
  • Известия.
  • 5 дни живот на батерията при нормална употреба и 11 дни употреба като часовник благодарение на факта, че е първият, който включва 28nm процесор. Батерията му е 280 mAh.
  • 1,34-инчов кръгъл екран с разделителна способност 320 x 200. Защитен с Corning Gorilla Glass защита и циферблат от керамика.

По отношение на спецификации и цена е ненадминат, но трябва да вземете предвид няколко малки детайла. Той няма Android Wear (поне не като такъв, защото adb командите са същите и подозираме, че носи модифицирана версия на системата Android вътре). Разбира се, няма да го пропуснем, защото е перфектен, особено за спортисти поради ефективността на неговия GPS Батерията му издържа по-дълго от повечето GPS на пазара и особено от тези, които струват по-малко 200 евро.

време-xiaomi-amazfit
време-xiaomi-amazfit

Що се отнася до проблемите с връзката, те не са много, проблемът е, че приложението Xiaomi Amazfit Watch на английски не работи и трябва да инсталирате китайската версия или преведената Китайска версия, за да можете да го конфигурирате.

Направете това и с няколко команди през ADB, можем да го поставим на английски. Когато успеем да го направим (с нашия водач няма да ви отнеме повече от 5 минути) всичко ще започне да има смисъл. Докато пристига, той е почти хаотичен, но след като го поставим на английски и започнем да го използваме, осъзнаваме, че е невероятно. Дизайнът и комфортът му са луксозни, а функциите му са толкова завършени за спорт, че го обожаваме.

Веднага щом го напишем на английски, часовникът става перфектният инструмент

Не можем да забравим, че също получава известия за всичко, което искаме, така че няма да имаме проблеми да виждаме обаждания, известия от Facebook, WhatsApp и др. В приложението му можем да променяме всичко и дори да избираме между около 15 различни циферблата.

Ако видите, че няма да можете (това са глупости) или че имате нужда от умен часовник на испански, най-добре е да не го купувате, но ако не се страхувате да поставите няколко команди с ADB (което е глупост) и не ви пука дали е на английски (защото ако ще го използвате нормално между икони и думи, няма да имате проблеми) това е идеалният часовник за вас.

buy-xiaomi-amazfit-евтино
buy-xiaomi-amazfit-евтино

Консумацията на батерията му е много добра и особено ако го сравним с други часовници като Sony Smartwatch 3, Moto 360 или който и да е от този калибър. Нещо повече, ако ще го използваме като пулсомер, той може перфектно да замени Suunto Ambit S3 Run или Polar M400 без никакъв проблем.

Неговият екран, въпреки факта, че изглежда, че не се вижда много, има интелигентно осветление, което го прави да изглежда добре, където и да сме, и неговата IP67 защита Това ще позволи ние да се къпем с него и всичко, което искаме без проблем, единственото, което не препоръчваме е дългото плуване с него, въпреки че по принцип не е проблем. И да, въпреки че е 90% на английски, знаем, че преди края на годината ще бъде 100% на английски, тъй като има версия на английски.

[vc_button »Купете Xiaomi Amazfit» color=»orange» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?es62″] title=

Докато чакаме окончателния преглед и урока за свързване, вече ви предупредихме, че това е страхотен умен часовник, но разбира се, има онези проблеми с първоначалната конфигурация, с които някои хора те не са в състояние да се справят, въпреки че вярваме, че с нашия урок конфигурирането ще бъде лесно. В кутията идва часовникът, каишката (която може да се сменя, защото има хиляди различни) и зарядното устройство с microUSB кабел и неговата база за зареждане, зарежда много бързо.

Популярна тема