Вземете 1 безплатно евро за TuLotero

Съдържание:

Вземете 1 безплатно евро за TuLotero
Вземете 1 безплатно евро за TuLotero
Anonim

Много хора не го знаят, но малко по малко системата на държавните лотарии и хазарта напредва. TuLotero е единственото официално приложение, което ви позволява да играете всички игри без никакъв проблем, то е напълно законно и наградите са гарантирани чрез приложението.

Ако сте нов потребител и искате безплатно евро, за да започнете да играете (ще трябва само да въведете телефонния номер, за да се регистрирате и няма да бъдете таксувани нищо), искаме да ви покажем как да го получите. Да, както го чувате, можете да получите безплатно евро, за да играете в TuLotero (представете си, че с това евро хвърляте примитив и е ваш ред, няма да ви струва нищо). И всичко, от което се нуждаете, е мобилен телефон с Android, изтеглете приложението и използвайте кода, който препоръчваме Щракнете тук, за да получите 1 евро безплатно.

титуляр
титуляр

Как да получите безплатно евро в TuLotero?

Получаването на безплатно евро с TuLotero е много лесно, просто трябва да следвате тези стъпки.

  • Въведете тази връзка за достъп до промоцията.
  • Изтегляне, където пише Изтегляне на приложение (за Android). TuLotero не е в Google Play, защото Google не допуска приложения за залагания в своя магазин (въпреки че има Lite версия, която ви позволява да виждате резултатите, но не ви позволява да играете).
  • Сега поставете отметка в квадратчето за Инсталиране от неизвестни източници или Неизвестни източници (то е в Настройки – Сигурност).
  • Инсталирайте приложението TuLotero, влезте и щракнете върху Акаунт – Активиране на промоции.
  • Сега въведете кода 22091655.
  • Потвърдете акаунта си с телефонния си номер и сте готови.
code-1-euro-free-tulotero
code-1-euro-free-tulotero

Ще имате безплатно евро за харчене в TuLotero, можете да закупите участие от 1 евро в Коледната лотария, можете да вземете примитив или каквото искате. Можете да похарчите това евро без допълнителни изисквания.

Не забравяйте, че трябва да играете с главата си, но това е добър начин да играете примитивно, без да напускате къщата (през зимата е студено и не боли). След като похарчите еврото, можете да попълните портфейла си с вашата карта или с превод, за да продължите да играете, можете да заредите кратни на 5 евро и от време на време да играете билярд или каквото и да е друго искате и Освен това ще бъде невъзможно да загубите билета. Надяваме се да ви хареса и да докосне нещо.

Популярна тема