Facebook за родители: Увеличете сигурността в социалната мрежа

Съдържание:

Facebook за родители: Увеличете сигурността в социалната мрежа
Facebook за родители: Увеличете сигурността в социалната мрежа
Anonim

Много млади хора влизат във Facebook без надзор или контрол, но ако сте родител, може да се притеснявате. Ако не използвате Facebook, може да нямате представа как работи, но истината е, че много родители, с толкова много съобщения за малтретиране, кибертормоз и т.н. те искат да защитят децата си от зло.

Реалността е, че Facebook винаги мисли за безопасността на гражданите и затова стартира уебсайт за родители, където те могат да разберат как работи Facebook, дали има опасност и как да помогнат за наблюдението на активността на детето си. Идеята не е никак лоша, защото има за цел хора без познания, открият какво може да се намери в социалната мрежа и как работи

Милиарди Android са в опасност
Милиарди Android са в опасност

Facebook не е опасен, поне не скоро

Който вярва, че Facebook е опасен всъщност не знае какво пише, сега, ако непълнолетният или непълнолетните попаднат на грешното място или говорят с грешния човек, да те могат да изпаднат в беда, но не заради самата социална мрежа, а заради избора на човека.

Ако създадете профил във Facebook и нямате приятели е невъзможно непознат да ви направи нещо, но ако започнете да добавяте и приемате хора, вие не не знам, че опасността е всеки път по-близо. Идеята на Facebook е да знаете как работи и как да помогнете за разрешаването на проблема, преди да е станало твърде късно.

Facebook не е опасен

Facebook не е опасна социална мрежа, но е вярно, че в зависимост от използването ѝ може или не може да включва реален риск. Най-доброто нещо е да се опитаме да обясним на децата си, че броят на приятелите не е важен, те трябва да бъдат избирателни с него.

Това означава, че можете и трябва да използвате Facebook с приятелите си, но се опитайте да не общувате твърде много с непознати, поне докато са по-млади и не са достатъчно мъдри, за да знаят какво е добре и какво е какво грешно Най-доброто нещо, ако не знаете много добре как работи Facebook, е да погледнете този уебсайт.

Популярна тема