Amazon Prime Video се предлага безплатно в Испания

Съдържание:

Amazon Prime Video се предлага безплатно в Испания
Amazon Prime Video се предлага безплатно в Испания
Anonim

Когато Amazon беше пуснат на публичния пазар, неговите акции не струваха много повече от един долар и всъщност през 1997 г. хората в Испания дори не знаеха какво беше Интернет. През 2009 г. Amazon се издигна като горски пожар и много хора започнаха да мислят за този гигант за онлайн продажби като за нещо голямо. В момента акциите му са близо до цена 800 пъти по-висока…

Amazon е страхотна компания и тези, които вярват, че Amazon е просто онлайн магазин, грешат. Amazon иска да поеме пазара за много услуги и сега пуска нова, Amazon Prime Video. Тази нова услуга се конкурира директно с приложения като Netflix или NBO и истината е, че предлага много повече, отколкото изглежда.

сериал-на-amazon-prime-video
сериал-на-amazon-prime-video

Amazon Prime Video: Налично за абонати на Premium

Абонаментът за Amazon Premium вече не предлага само безплатна доставка, той предлага много повече услуги и Amazon Prime Video е една от тези, които току-що бяха добавени към пакета Amazon Премиум абонаментът Amazon в Испания е много евтин (не повече от 20 евро на година) и въпреки факта, че не предлага толкова много съдържание като Netflix, има много и се наслаждавате на все повече и повече.

Сред ексклузивното съдържание са поредицата: The Grand Tour (от главните герои на Top Gear), The Man in the High Castle, Mozart in the Jungle, Transparent и някои други. Трябва само да използвате Premium акаунта и приложението за услуги, нищо повече. Ако вече сте Premium, можете да го гледате безплатно от Android или от официалния уебсайт, в момента приложението му изглежда не е съвместимо с Chromecast.

Тествахме Amazon Prime Video и работи добре

Приложението все още не е преведено, но всъщност съдържанието вече е налично на испански (по-голямата част) и може да се разглежда без какъвто и да е вид ограничение Най-хубавото е който ви позволява да изтегляте видеоклипове за гледане офлайн без проблем (предимство поради качеството и обема на съдържанието).

Amazon, подобно на Netflix, има свой собствен продуцентски отдел и The Grand Tour е един от най-гледаните сериали в момента (един от най-пиратските също), ако Ако ви харесва, не се колебайте да опитате Amazon Prime Video, ако вече сте Premium, имате цялото му съдържание, а ако не, трябва да знаете, че да сте Premium има много предимства:

  • Безплатна доставка от Amazon.
  • Неограничено хранилище за снимки.
  • Twitch Prime.
  • Приоритетен достъп до Amazon BuyVip.
  • Amazon Prime Video.

Всичко това за само 19,95 евро на година. Ако правите 4 или 5 покупки в Amazon годишно, вие вече възвръщате инвестицията си, ако искате да станете Amazon Premium, просто трябва да щракнете тук.

[vc_button »Premium на Amazon» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/gp/prime/pipeline/landing/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&Version=1&entries=0&linkCode=sl2&tag=androidphor03″] title=

Популярна тема