Купете евтино Leagoo M8: 5,7-инчов мобилен телефон за 72 евро

Съдържание:

Купете евтино Leagoo M8: 5,7-инчов мобилен телефон за 72 евро
Купете евтино Leagoo M8: 5,7-инчов мобилен телефон за 72 евро
Anonim

Искате ли да смените мобилния си телефон и искате висок клас? Ако е така, не можете да пропуснете този 5,7-инчов Leagoo M8 Това е един от телефоните с най-добро съотношение цена/качество на пазара, защото говорим за 5, 7-инчов (фаблет), огромен размер на екрана po r само 72 евро

Не можете да пропуснете тази въвеждаща оферта за нищо на света, защото това е начинът да я получите по-евтино от всякога. Дизайнът на терминала е страхотен и за тази цена характеристиките му не са най-добрите, но интегрира много технологии и иновации само за 70 евро

buy-leagoo-m8-евтино
buy-leagoo-m8-евтино

Купете евтино Leagoo M8: 5,7 инча само за 72 евро

Разбира се, изненадващо е, че такъв голям терминал е толкова евтин, но понякога размерът на екрана няма нищо общо с цената на терминала. Какви функции има този Leagoo M8?

Това е терминал от 5, 7 инча IPS 2.5D С Gorilla Glass 4. В захранването имаме MTK6580 с 4 ядра на 1,3 GHz с 2 GB AM и 16 GB вътрешна памет. Що се отнася до камерите, имаме 8 MP предна и 13 MP задна камера. Отличава се, защото има сензор за пръстови отпечатъци, той е впечатляващ предвид ниската му цена, защото говорим за малко над 70 евро за този най-нисък клас.

Това е терминал с голям екран и приемлива мощност за цената си. Ще ви свърши добра работа и ще можете да го използвате без проблеми с повечето игри на пазара. С 16 Gb място за съхранение ще дърпате и не е никак лошо в камерите. Но харесваме сензора за пръстови отпечатъци и Marshmallow, защото е синоним на качество. Винаги е важно да живеете актуализирани. Единственият недостатък е, че има 3G. Липсва му 4G LTE, няма да можете да сърфирате бързо.

Купете Leagoo M8 евтино, на най-добра цена

Не пропускайте тази оферта за закупуване на евтин Leagoo M8, на най-добрата цена, която някога сме виждали. Оферта само за 72 евро и може да бъде ваша сега. Това е много добра цена, като се има предвид, че сме изправени пред много пълен терминал по отношение на функциите. Ако искате да се насладите на голям терминал с Marshmallow, сензор за пръстови отпечатъци и красив дизайн, той е идеален за вас.

[vc_button »Купете евтино Leagoo M8» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?fiog»] title=

Препоръчваме го! Възползвайте се от офертата, преди да са ви я отнели.

Популярна тема