LAD или LineageOS: Новото име на CyanogenMod

Съдържание:

LAD или LineageOS: Новото име на CyanogenMod
LAD или LineageOS: Новото име на CyanogenMod
Anonim

Преди няколко дни започнаха спекулации за възможното ново име на един от най-известните Android ROM, CyanogenMod. Сега, след като проблемът все още няма официално изясняване, ние знаем повече за това защо и причината за промяна на името на тази популярна дистрибуция.

Бившият изпълнителен директор се сбогува преди няколко седмици и каза нещо за проблемите, които биха могли да доведат до продължаване на използването на името CyanogenMod (регистрирано) в нова организация с нестопанска цел. Това подтикна промяната на името и изглежда, че LineageOS е временно име на ROM, или това или Lineage Android Distribution (LAD).

родословия
родословия

LAD, новото временно име на CyanogenMod

В допълнение към LAD, името LAOS също е чуто, акроним за Lineage Android Operating System. Сега, LineageOS е име, което звучи по-силно всеки път и това с LAD също не ни притеснява, може да е добър акроним за системата.

В момента новото хранилище на LineageOS е много активно и въпреки че съдържа много части от CyanogenMod, това може да е начинът за нова организация, поне за момент. Не се знае много за това какво ще се случи в бъдеще с този проект или как ще продължи развитието му, но общността на CyanogenMod винаги е била много активна и ако ROM остане в ръцете на потребителите, той ще продължи да работи много добре, със сигурност като бързо или по-бързо кой го правеше сега.

Много пъти значението и силата на обединена общност, която се бори за една и съща цел, не се взема предвид и това е CyanogenMod, общност, която се бори да напусне всички телефони които марките са изоставили при равни условия с останалите.

Популярна тема