Как да хванете новия Pokémon в Pokémon Go

Съдържание:

Как да хванете новия Pokémon в Pokémon Go
Как да хванете новия Pokémon в Pokémon Go
Anonim

Говорим за Pokémon Go и второто поколение Pokémon от много дни. Сега, считано от 12-ти, покемоните от второ поколение вече са налични в играта, но има ограничения по отношение на тях и трябва да ги знаете, ако искате да ги хванете.

Някои нови покемони от класическия Pokémon Gold и Silver пристигнаха в играта Niantic, но засега те ще бъдат налични само в новите яйца на играта. Да, както го чувате, не се опитвайте да хванете новите покемони в Pokémon Go, защото няма да ги намерите в дивата природа, въпреки че има два нови покемона, които можете да намерите по този начин, новият коледен Пикачу, който също може да еволюира в Райчу с шапка на Дядо Коледа.

pichu-in-pokemon-go
pichu-in-pokemon-go

Новите покемони, които пристигнаха

Niantic не е дал официален списък на покемоните, които са пристигнали, но знаем, че някои нови покемони вече са налични в новите яйца и можем да потвърдим тези, които знаем със сигурност са пристигнали:

  • Пичу
  • Togepi
  • Elekid (10 km яйца)
  • Magby (10 km яйца)
  • Клефа (2 km яйца)
  • Igglybuff (2 km яйца)
  • Smoochum

Също така, благодарение на новия бебе Pokémon, този път процесът на излюпване ще бъде различен и сега можем да ги еволюираме, за да получим и техните еволюции. В крайна сметка 100-те нови Pokémon не са пристигнали наведнъж и Nintendo и Niantic искат да разгръщат всичко малко по малко, така че играта да продължи да се говори дълго време или, в противен случай, нейният успехще се разпадне (ние мислим друго, ако наистина пуснат голяма актуализация, играчите ще играят като луди).

Относно новия коледен Пикачу, трябва да знаете, че това специално издание на класическия електрически покемон може да се намери на улицата до 29 декември, така че ако искате да имате Пикачу с коледна шапкапо-добре излезте и го потърсете, ще се забавлявате много.

Вече търсим новите бебета на Pokémon и също така, за да видим дали ще хванем коледния Пикачу на улицата, сложихме шапка, ръкавици и всичко, за да излезем да го търсим. Имате ли го вече?

Популярна тема