Xiaomi Mi Scooter Electric: Цена, стартиране и характеристики

Съдържание:

Xiaomi Mi Scooter Electric: Цена, стартиране и характеристики
Xiaomi Mi Scooter Electric: Цена, стартиране и характеристики
Anonim

Да говорим за Xiaomi е като да говорим за Google, те отвориха толкова много фронтове, че е трудно да се знае какво ще бъде бъдещето им. Xiaomi става все по-разнообразна и вече пусна електрически скутер, който всички искаме да имаме у дома.

След пускането на QiCycle и може би обмислянето на пускането на първата електрическа кола, Xiaomi представи Xiaomi Mi Scooter Electric, електрически скутер, който струва много малко пари. Реалността е, че Xiaomi иска да влезе в света на мобилността през входната врата и дори пусна конкурент на Segway, наречен Ninebot.

електрически скутер-xiaomi
електрически скутер-xiaomi

Xiaomi Mi Scooter Electric, скутерът с модерна технология

Този електрически скутер е предназначен за пътуване в големите градове, особено в големите столични райони, където бързината е от ключово значение и транспортът е много пренаселен. Дизайнът е доста прост (черно и бяло) и теглото му е само 12,5KG.

Колелата имат E-ABS система, която е електронна спирачна система на двете колела, която позволява спиране с дискови спирачки за по-малко от 4 метра. А най-хубавото е неговата автономност от около 30 км благодарение на 18650 mAh батерия от LG. 30 км е много голямо разстояние за обикаляне на града. Не може да се управлява от мобилно устройство, но ни позволява да видим заряда на батерията.

С едно зареждане може да измине 30 км

И да, най-хубавото е цената му от само 275 евро въпреки че в момента няма да се продава извън Китай, но някои магазини може да ни позволят импортирайте го и с цена икономична доставка. Разбира се, внос със сигурност цената му е близо 400 евро.

Mi Scooter Electric се сгъва само за 3 секунди с едно натискане на бутон и е невероятно. За да имате повече технически данни за вашия двигател, трябва да знаете, че той има въртящ момент от 16 N/M и предлага мощност от 250 вата номинална мощност и 500 вата пикова.

Скоростта на този скутер е 25 км/ч и истината е, че не е никак лоша. В допълнение към това, този скутер има система, която позволява генерирането на енергия чрез спиране, точно като най-модерните хибридни превозни средства. Може да се движи с крейсерска скорост и повече, невероятно е. Не са забравили и предния светодиод, който позволява осветяване на пътя до 6 метра и 4-те светодиода, които ни показват състоянието на батерията. Ще бъде пуснат на 15 декември

Популярна тема