Първата Nokia с Android може да струва 150 евро

Съдържание:

Първата Nokia с Android може да струва 150 евро
Първата Nokia с Android може да струва 150 евро
Anonim

Знаем много за Nokia и пускането й през 2017 г., но след като Nokia потвърди, че нейните телефони ще бъдат пуснати официално през 2017 г., искаме да знаем повече. Nokia изглежда има асо в ръкава си, може би в съюз с Google и съотношението качество/цена трябва да е много високо.

Маржовете на печалбата на Nokia с Android трябва да са много ниски, но те трябва да се опитат да проправят път към флагман на марката, гледан с добри очи, точно както Motorola направи навремето. Сега HMD Global може да представи първата Nokia с Android на MWC 2017, а това означава да я пусне на най-голямото телефонно събитие в света.

нокия
нокия

Nokia D1C ще струва 150 евро

Говори се за Nokia D1C (всички слухове), който със сигурност може да има друго име. Сега се спекулира, че ще бъде пуснат в два варианта с 5-инчов екран и друг с 5,5-инчов екран на цени между 150 и 200 евро.

Мобилният телефон на цена от 150 евро може да монтира 2 GB RAM и 5-инчов екран с FullHD резолюция, но по-големият модел ще монтира екран от 5, 5 инча FullHD и 3 GB RAM.

Евтини, но много функционални телефони

Най-хубавото на тази Nokia D1C е, че трябва да монтира добра камера и на двете устройства, може би 13 MP камера на модела от нисък клас и още 16 MP на модела от висок клас средно Останалите спецификации са доста скромни, но много способни за цена като тази:

  • Процесор Qualcomm Snapdragon 430.
  • Графичен Adreno 505.
  • 16 GB място за съхранение.
  • 8 MP на предната камера.

И да, Nokia ще има Android базиран на Android 7 Nougat при стартирането и може би, ако съюзът й с Google е подобен на този на Motorola, ще оборудва най-новата версия, налична на през цялото време на вашата поддръжка. Ние сме много развълнувани, че Nokia ще се върне на пазара и ще го направи с гръм и трясък, но ще вземем един от тях възможно най-скоро, истината е, че те ще създадат много проблеми в свят, управляван от китайски мобилни телефони и стратосферни цени.

Популярна тема