Как да изтрия последовател в Instagram

Съдържание:

Как да изтрия последовател в Instagram
Как да изтрия последовател в Instagram
Anonim

Нова актуализация на Instagram (която е достъпна от 10 декември) ще ви позволи да се насладите на нова функционалност, която ви позволява да изтриете последовател в Instagram Ако ви е писнало от бъдете последвани от хора, от които не се интересувате, сега ще можете да премахвате последователи с този бърз и лесен трик. С последната актуализация просто трябва да отидете в списъка с последователи, да щракнете вдясно и да натиснете изтриване. Ако сте се изгубили, не се притеснявайте, ние ще ви кажем правилно:

премахване на последовател-инстаграм
премахване на последовател-инстаграм

Как да изтриете последовател в Instagram

Това са стъпките, които трябва да следвате:

  • Изтеглете Instagram 10.2 за Android [APK]. Връзката ще намерите в края на статията. Ще трябва само да изтеглите тази нова версия на Instagram. Можете да тествате дали е наличен в Google Play, ако получите опцията за „актуализация“.
  • Влезте в приложението Instagram (актуализирано).
  • Влезте в списъка с последователи.
  • Изберете последовател (този, който искате да премахнете) и щракнете с десния бутон върху 3-те точки.
  • Натиснете delete. Не се притеснявайте, защото Instagram няма да каже на този последовател, че сте го премахнали от списъка си с последователи, така че не е нужно да се притеснявате, ако не искате да изглеждате зле.

Внимавайте, тази функционалност е фокусирана за хора, които имат частен акаунт в Instagram Тъй като преди, за да го изтрият, те трябваше да направят своя акаунт публичен и да блокират потребителите. Сега, ако имате частен акаунт, ще можете да правите всичко от списъка с последователи… тези 3 точки трябва да се появят отдясно на последователя, в противен случай приложението не е актуализирано успешно.

Ако всичко е минало добре, ще знаете как да изтриете последовател в Instagram успешно. Виждате, че едва ще ви отнеме няколко секунди, веднага щом го овладеете. Това е бърз начин да премахнете последователи от акаунта си Така че сега ще можете да го направите само като следвате тези прости стъпки.

Не забравяйте да актуализирате Instagram до Instagram версия 10.2 за Android Можете да получите APK от APK Mirror. Ще намерите списък с APK файловете, за да можете да изтеглите най-новата налична версия, която ще ви позволи да изтриете последователи в Instagram в частни акаунти

APK достъпен на следната връзка:

Популярна тема