Spotify ще предложи някои първокласни функции безплатно

Съдържание:

Spotify ще предложи някои първокласни функции безплатно
Spotify ще предложи някои първокласни функции безплатно
Anonim

Момчетата от Spotify изглежда работят върху поредица от специални плейлисти, които ще бъдат достъпни за потребители с безплатни акаунти Забавното важното е, че някои от тези функции досега бяха първокласни. Но това, което е ясно е, че първото нещо, което си мислим, когато видим това да се случва, е, че потребителите, които плащат сами, могат да спрат да го правят. Но не, това не е точно така, защото те може да искат да покажат на тези потребители предимствата на премиум Като им подадат пръст, за да искат да се държат за ръце…

Spotify Party
Spotify Party

Spotify ще предложи някои първокласни функции безплатно

Както научихме от момчетата от Spotify, те работят върху нова система от безплатни и премиум акаунти. Новата цел е да предложат повече предимства от безплатните акаунти Те ще постигнат това, като предоставят специални плейлисти на потребители, на които не плащат. За да имат "нещо" премиум, безплатно.

Какво мислят художниците за това? Изглежда мнозина не са се забавлявали особено от това. Защото, ако започнете да предоставяте някои улеснения на потребители, които не плащат, пак ще започнете да губите потребители, които плащат… това е чувствителен въпрос. Въпреки това, Spotify вярва, че потребителите на безплатни акаунти ще надстроят до премиум версията, виждайки, че това, което им е предложено, е само „малко“от това, което биха могли да получат в замяна на няколко евро на месец.

Това, което също научихме е, че Spotify ще се погрижи за всички разходи, произтичащи от този нов проект. Той не иска артистите да са нещастни.

Кога ще се промени това?

В момента не знаем. Това, което можем да ви кажем е, че е в процес на тестване за някои потребители.

Може да бъде пуснат на живо през следващите няколко седмици (за всички). Същото съвпада с началото на годината, така че новата година да е изпълнена, повече предимства за наличието на безплатен безплатен акаунт в Spotify Въпреки че трябва да помним, че това е стратегия за увеличаване на броя потребители на плащане…

Въпросът е…ще се справят ли добре?

Популярна тема