Pokémon GO коригира проблеми с радара

Съдържание:

Pokémon GO коригира проблеми с радара
Pokémon GO коригира проблеми с радара
Anonim

Днес ви нося добри новини, ако сте един от тези, които все още играят Pokémon Go. Защото, както със сигурност ще се съгласите, радарът в Pokémon GO беше една от най-търсените новости … защото след много промени, в началото на декември ви казахме, че Niantic активира радара отново за да намерите покемони по-лесно. Проблемите обаче не отнеха много време да се появят… но днес имаме добри новини, които да ви дадем, защото Pokémon GO решава проблемите с радара

През последните няколко дни много играчи имаха проблеми с известията поради новия радар. Но всичко можеше да бъде решено успешно.

pokemon-go-активиране на радар
pokemon-go-активиране на радар

Pokémon GO коригира проблеми с радара

Тъй като много играчи са имали проблеми с уведомяването, Niantic побърза да предложи решение. Нека припомним, че тези проблеми са свързани с неправилната вибрация на телефона в момента на получаване на известия от играта. Играчите получават известия в неподходящ момент… което го прави безполезно и още по-лошо, наистина е неудобно и досадно. Следователно Niantic призна за проблема и обяви, че работи върху решениеn.

« Работим върху корекция на грешката, която причинява неправилна вибрация с радара на Pokémon GO. »

Решението ще дойде възможно най-скоро

Добрата новина е, че решението ще пристигне възможно най-скоро, така че е много вероятно, докато прочетете това, то вече да е пристигнало… скоро ще имаме нова актуализация на Pokémon GO налични за Android, които решават проблема с радараТака че, ако страдате от проблеми с вибрациите, не се притеснявайте, защото е въпрос на време да се разреши напълно. Той е на път и няма да отнеме много време, за да бъде ефективен.

Това е една от големите новости в играта. И не можеше да отидеш никъде или да създадеш проблеми. Така че не се притеснявайте, защото скоро ще работи както заслужава.

Популярна тема