Super Mario Run излиза по-рано за iOS отколкото за Android, защо?

Съдържание:

Super Mario Run излиза по-рано за iOS отколкото за Android, защо?
Super Mario Run излиза по-рано за iOS отколкото за Android, защо?
Anonim

В Keynote на Apple, Super Mario Run беше представена като ексклузивна игра. Въпреки това, малко ексклузивност, защото ще дойде и в Android. Но по-късно, въпреки че това, което не знаем, е колко дълго. Но въпросът, който потребителите задават е защо Super Mario Run излиза по-рано за iOS отколкото за Android? В тази статия ще се опитаме да отговорим на него.

Super Mario Run е една от най-вълнуващите игри на хоризонта. Изглежда много добре и може да сме изправени пред нещо наистина голямо. И тези дни открихме някои интересни факти, така че не ги пропускайте.

Изтеглете Super Mario Run
Изтеглете Super Mario Run

Super Mario Run излиза по-рано за iOS отколкото за Android, защо?

Компанията е заявила, по думите на Miyamoto:

„Считаме нашия софтуер за много важен актив за нас. Също така за потребителите, които купуват играта, искаме да сме сигурни, че сме в състояние да им предложим начин, по който софтуерът е безопасен и че те могат да играят в стабилна среда.“

Това е, което компанията заявява, когато е попитана защо е излязла по-рано за iOS, отколкото за Android. Изглежда, че ще бъде за сигурността И това е причината Nintendo да напусне преди това с iPhone и iOS, отколкото с Android « Сигурността е от причините, поради които решихме първо да използваме iPhone и iOS.”

Но когато бяха попитани за сигурността, означаваща риск от пиратство, създателите на играта твърдяха, че това наистина се дължи на това. Ясно е, че това се случва много повече на Android, отколкото на iOS. Освен това те искат да се възползват максимално от този безопасен софтуер и това е, върху което продължават да работят. Така че разбираме, че те искат да опитат преди това на iOS. Това обаче не изглеждаше в Keynote… защото изглеждаше, че някак са се обединили, за да излязат по-рано.

Може да отнеме много повече време, за да достигнете до Android

Може би не трябва да чакаме още един месец, а още много месеци. След няколко дни ще можете да играете Super Mario Run на iOS, но на Android ще трябва да изчакате още малко. Ще ви държим в течение за всичко.

Но сега знаете защо… и това е сигурността. Невероятно.

Мислите ли, че наистина е заради това?

Популярна тема