Какво е новото в Android Nougat 7.1.1

Съдържание:

Какво е новото в Android Nougat 7.1.1
Какво е новото в Android Nougat 7.1.1
Anonim

Android Nougat 7.1.1 вече пристигна на Nexus и Pixels също му се радват. Смешното е, че има много терминали, които ще преминат директно към тази версия, без първо да преминат през Android 7.0. За да ви дадем представа, вчера ви съобщихме, че Android 7.1.1 Nougat ще дойде директно в Galaxy S7, пропускайки Android 7.0 или 7.1 Nougat. Затова искаме да поговорим с вас за всички нови функции на Android Nougat 7.1.1:

Важно е да сте наясно с всички нови функции на тази актуализация. Това е първата истинска конюшня, защото предишните имаха проблеми навсякъде.

nougat-7-1-1-sony-xperia
nougat-7-1-1-sony-xperia

Какво е новото в Android Nougat 7.1.1

Тъй като е по-ниска версия, нямаме новини или забележими промени, ако я сравним с Android 7.0 Nougat. Това, което имаме, е версия, която е стабилна. първата конюшня. Можем да забележим подобрения в производителността и да коригираме бъгове и грешки.

Сред новото в Android 7.1.1 Nougat подчертаваме:

  • Нов пакет емотикони на Google Ще можете да се насладите на новите емотикони на Google, които са безценни. Много от тях са съсредоточени върху предоставянето на по-голяма видимост на жените, извършвайки други професии. Много са яки и ако не се лъжа можете да ги видите на този линк.
  • Поддръжка за-g.webp" />.
  • Можете да получите достъп до бързо меню Това е свързано с технологията TouchID. Когато натиснете с пръст върху икона, например Chrome, ще можете да отворите раздел в инкогнито режим отвън, от самата икона, без изобщо да влизате в Chrome. Всички опции ще ви бъдат отворени, сякаш под натиск, така че това е страхотно.

Това са основните в най-новата версия на Nougat. Възможно е много терминали да преминат автоматично към тази версия, защото е стабилна и има много новости, които не се губят.

Не можем да забравим коригирането на грешки

Много бъгове са поправени и коригирани Потребителите на Nexus имаха много проблеми с тази версия, особено с батерията. Сега батерията изглежда се връща до нормално малко с Android 7.1.1 Nougat, но може да го забележите по-добре с Marshmallow. Това все още е малко разхлабено. Въпреки че трябва да бъдат подобрени (поне на теория).

Това са основните нови функции на Android 7.1.1 Nougat. От Nougaт подчертаваме многопрозореца и промените в интерфейса като основно нещо.

Популярна тема