Elephone Max: двойна камера и Android 7.0 Nougat

Съдържание:

Elephone Max: двойна камера и Android 7.0 Nougat
Elephone Max: двойна камера и Android 7.0 Nougat
Anonim

Две звездни функции, потвърдени за новия Elephone Max Този телефон ще се предлага с двойна камера и Android 7.0 Nougat от кутията Те Това е добра новина, защото, разбира се, не се губи и феновете на китайската марка го очакват с нетърпение. Момчетата от Elephone вършат страхотна работа с мобилните си устройства от последните няколко години. Истината е, че въпреки че изискваме много от марки, които може да не са толкова популярни или известни, те винаги знаят как да ни накарат да мълчим. Това е пример.

Според GizmoChina, основната характеристика на Elephone Max е двойната камераТой има система за камера с двойно оптично увеличение, която обещава, така че ще ви позволи да правите качествени снимки с добро намаляване на шума. Освен това с помощта на втория сензор им позволява да бъдат още по-вълнуващи. Резултатът от снимките на този смартфон е брутален.

android-нуга
android-нуга

Elephone Max залага на двойна камера и разбира се, Nougat

Този смартфон обещава, защото с двойната камера ще бъдем изумени. Засега не знаем твърде много подробности за този залог, но можем да добием лека представа за това, което предстои. Това, което обещава, с тази двойна камера, е по-добро качество на изображението. Също така подобрява работата при слаба светлина. Не можем да пренебрегнем и екрана, който този път обещава повече от всякога.

Първият с по-голям 5,5” екран

Неговото име на Макс намеква, че ще имаме голям екран, по-голям от 5,5 инча. Потребителите, които са фенове на големи мобилни телефони, с широк размер на екрана, за да се наслаждават на съдържанието, както заслужава, ще го оценят.

В противен случай знаем също, че ще се доставя с Android 7.0 Nougat. Това е добра новина, като се има предвид, че се стреми да сложи край на проблемите с фрагментацията в Android. Това е защитен терминал и ще има всички функции на тази версия.

Ако първото изображение е правилно, ще имаме метален терминал с тънък корпус и сензор за пръстови отпечатъци отзад. Дизайнът е ефектен. Наистина харесваме новите неща от Elephone, надяваме се скоро да ви кажем повече.

Популярна тема