Galaxy S7 ще се актуализира директно до Android 7.1.1 Nougat

Съдържание:

Galaxy S7 ще се актуализира директно до Android 7.1.1 Nougat
Galaxy S7 ще се актуализира директно до Android 7.1.1 Nougat
Anonim

Добра новина за потребителите на Samsung Galaxy, защото беше потвърдено, че Samsung Galaxy S7 ще се актуализира директно до Android 7.1.1 Nougat, , без първо да преминава през друга версия. Както знаете, изминаха няколко месеца, откакто Nougat 7.0 излезе за Nexus. След това дойде 7.1, но вече имаме 7.1.1 наличен за тестване, с нови функции и подобрения. Тази версия е най-стабилната от всички до момента, така че това ще бъде тази, която устройствата, които се актуализират, ще получат. Както днес, научихме, че Samsung Galaxy S7 ще се актуализира директно до Android 7.1.1 през януари.

galaxy-s7-android-1-1-nougat
galaxy-s7-android-1-1-nougat

Galaxy S7 ще се актуализира директно до Android 7.1.1 през януари

Така че не се притеснявайте, не се чувствайте странно за това преминете направо към Android 7.1.1,, защото Nougat се разви толкова бързо тази година, че е единствената стабилна версия досегашна дата. В предишния Nexus 6P имаше сериозни проблеми с батерията, до такава степен, че се изключваше много пъти на 50% или 20%.

Както четем в SamMobile, в тази нова версия, Android 7.1.1, има версия с нови функции и подобрения En всички предимства. Samsung вече пуска тази версия за своите устройства. Нещо повече, потребителите вече могат да изпробват бета версиите на Android 7.0 на своите терминали, но те не вървят особено добре, причиняват проблеми с батерията и малки грешки. Най-добре е да изчакате Android 7.1.1 за Galaxy S7 да бъде официален в началото на 2017 г.

Samsung го потвърждава, публичната версия ще бъде със 7.1.1

Това се използва за определяне коя версия е стабилна,и с този жест тя е потвърдена.

Какво ново? Android 7.1.1 включва всичко ново за Nougat. Ще можете да се насладите на нови емотикони, да изпращате-g.webp" />, преки пътища за приложения на главния екран и всички новости на Nougat, които вече знаете, като например няколко прозореца, което въпреки че не работи с всички приложения в момента, бързо напред. Да не говорим «TouchID», за да го нарека нещо, подобна функция, която чрез натискане и задържане на приложение предизвиква подобен ефект.

Точното стартиране не е известно, но знаем, че ще започне в началото на 2017 г

Ще бъдем много внимателни, за да ви кажем всичко. До този ден входяща актуализация за Android 7.1.1 ще дойде на вашите Galaxy S7 и S7 Edge. Не забравяйте да имате батерия и да сте на Wi-Fi. Ще ви отнеме да актуализирате същите 20 минути.

Какво мислите за новините?

Популярна тема