Xiaomi ще пусне гамата RedMi 4 за всички

Съдържание:

Xiaomi ще пусне гамата RedMi 4 за всички
Xiaomi ще пусне гамата RedMi 4 за всички
Anonim

Много страници говорят за факта, че Xiaomi може да бъде пуснат в световен мащаб от 2017 г. и факт е, че стартирането, което Xiaomi подготви за нас, през този месец декември, всички чакат.

Съмняваме се, че Xiaomi ще пусне мобилни телефони в целия свят директно, със собствена дистрибуция, но това, което е ясно е, че слуховете, че гамата RedMi 4 на Xiaomi ще има глобални версии на всички ваши устройства да, това е интересно и може да е вярно.

xiaomi-redmi-4-pro
xiaomi-redmi-4-pro

Какво означава, че текущата гама Xiaomi RedMi е глобална?

Това, че Xiaomi стартира план да направи своята гама RedMi 4 глобална, означава, че телефоните, включени в тази гама:

  • Xiaomi RedMi 4
  • Xiaomi RedMi 4A
  • Xiaomi RedMi Note 4

И може би Xiaomi RedMi 4 Pro и Xiaomi RedMi 4X или RedMi 4 Pro ще излязат в глобална версия. Това означава монтиране на глобален ROM със стабилен план за актуализиране (с постоянно актуализиране на глобалния ROM на тези устройства) и също международна съвместимост с 3G и 4G ленти от всички страни, включително честотната лента от 800 MHz, използвана в 4G на Испания.

Слуховете доведоха до недоразумения от страна на много уебсайтове, които казват, че Xiaomi може да се лансира, с тези диапазони, на световния пазар със своята собствена дистрибуция, но изглежда Трудно е, че Xiaomi има всичко готово да пусне своите мобилни телефони в Европа и Съединените щати, когато дори не е успяла да пусне своите джаджи, които се купуват в индустриални количества.

Xiaomi може да пусне глобални версии, които ще се продават от Китай

Както и да е, продажба от Китай все още е интересна опция, тъй като времето за изчакване на поръчки от 60+ дни отдавна е отминало (в повечето случаи). Сега купуването в Китай означава да чакате между 10 и 15 дни, за да получите продукт и това не е травма, ако цената е много различна.

Сега също така не изключваме Xiaomi да има план да пусне тази гама телефони по целия свят с евентуален Xiaomi Mi5c или нещо подобно, но ни се струва по-вероятно че ще продават от Китай. Слухът идва при нас от сайта Svetandroida и е много интересен, изглежда доста надежден. Ако това се случи, това може да е окончателният скок на Xiaomi за неговото IPO, въпреки че и на нас не изглежда вероятно. И да, China Telecom ще започне да използва честотната лента от 800 MHz в Китай, така че тази промяна може дори да бъде принудителна.

Популярна тема