Sony Xperia ще се актуализира до Android 7.1.1 много скоро

Съдържание:

Sony Xperia ще се актуализира до Android 7.1.1 много скоро
Sony Xperia ще се актуализира до Android 7.1.1 много скоро
Anonim

Екипът на Sony има голямо предизвикателство в своята следваща актуализация на Android. Sony декларира, че иска да бъде първият производител, който актуализира своите терминали до Android 7.1.1 Nougat, първият производител след Google.

Актуализацията на Android 7.1.1 Nougat носи важни новини като опцията за рестартиране в менюто за захранване (нещо, на което днес се радваме в много слоеве на персонализиране на Android) и възможността да добавете изображение от клавиатурата в съвместими приложения (нещо, което ще ви позволи да изпращате изображения, без да напускате отворени приложения).

sony xperia xz
sony xperia xz

Sony иска да бъде първият, който актуализира до Android 7.1.1 Nougat след Google

Екипът за разработка на софтуер на Sony коментира, че това е техният приоритет номер 1 Всъщност те коментираха, че ако видят друг производител, различен от Google, да актуализират телефоните си до Android 7.1.1 Преди да го направят, най-добре е да подготвите гнили домати, за да ги хвърлите.

Екипът за разработка вече има изходния код почти готов и чака пакета от приложения (GMS) и необходимия тестов пакет (CTS), за да сертифицират вашия Android с Google. Няма точна пътна карта кога новият Xperia X ще види Android 7.1.1 на своите терминали, но ще се опитаме да разберем, когато се появят новините.

Sony е почти готова за актуализацията на Android 7.1.1 за своя Xperia

Надяваме се да видим, че екипът ще спази обещанието си и ако всичко върви по план, фърмуерът на някои от най-новите Sony Xperia ще бъде сред първите, които ще получат Android 7.1.1 Нуга. Реалността е, че има го доста лесно, ако се замислят, защото повечето производители не бързат да актуализират версията на Android.

Неговите най-близки конкуренти все още тестват бета версиите на Android 7.0 или Android 7.1 в най-добрия случай достатъчно, за да помислите за версията на Android 7.1.1, която добавя незначителни промени. Реалността е, че той добавя промени, които вече са интегрирани в много слоеве за персонализиране, въпреки че в случая с Google Pixels новините за Android 7.1.1 са различни.

Популярна тема