Как да гледате филми в Google Play в 4K

Съдържание:

Как да гледате филми в Google Play в 4K
Как да гледате филми в Google Play в 4K
Anonim

Много потребители вече са преминали през касата, за да купят 4K телевизор И е ясно, че с нарастването на търсенето доставчиците на филми като Google Play Movies трябва да се адаптират към модата и нови технологии. Тоест да предлагаме филми в 4K резолюция.

Ако имате телевизор в 4K, това е, защото искате да видите съдържанието в най-добрата разделителна способност. Добрата новина е, че някои филми в Google Play вече са налични в 4K резолюция, така че можете да им се насладите максимално. Така че, ако се интересувате от новините, ще ви кажем как да гледате филми в Google Play в 4KЗасега нека ви кажа, че е наличен само в САЩ, когато е наличен в Испания, ще го намерите на страницата като новост.

филми под наем на android
филми под наем на android

Как да гледате филми в Google Play в 4K

Ако искате да се насладите на максимално качество, когато гледате филмите си, сега от Google Play е възможно да гледате филми и в 4K. За целта ще ви трябва устройство, съвместимо с тази резолюция. Така че, ако сте закупили своя 4K телевизор, вие се интересувате.

В момента има най-малко 125 4K филма, от които да избирате в Google Play Филми Ще можете да го купите, когато пожелаете. Но момчетата от Google се отказаха, че скоро ще разширят каталога от налични 4K филми… с много повече съдържание за потребители, които са преминали през касата, за да купят този тип резолюция.

Това има смисъл, защото Chromecast Ultra съществува с причина

Chromecast Ultra също иска да изразява 4K съдържание, така че е нормално Google Play Филми да са актуализирани до най-новата резолюция. Защото ако не, нека да видим защо искате Chromecast Ultra…

Но внимавайте! Защото, ако имате тази най-нова версия на Chromecast, ще можете да изтеглите 4K филм безплатно. И важен факт, кодирането на 4K филми е Vp9.

Лошата новина идва сега, в края, защото офертата засега е достъпна само в Съединените щати Така че, ако влезете от Испания, ще видите, че засега няма да намерите нищо. Въпреки че се възползваме от Коледа, би било идеално, ако беше така. Но не се притеснявайте, времето лети и все още трябва да изчакате само две седмици… ще ви държим в течение.

Популярна тема