SmartBand от Meizu за по-малко от 30 евро

Съдържание:

SmartBand от Meizu за по-малко от 30 евро
SmartBand от Meizu за по-малко от 30 евро
Anonim

Не можем да отречем, че производителят Meizu се справя страхотно в смартфоните, а сега и в интелигентните гривни, защото работят върху SmartBand, който ще дойде с OLED екран само за 22 юана, около 31 долара, т.е. 30 евро или по-малко за това страхотно устройство. Но най-хубавото е, че можем да го купим още утре. Международната му доставка обаче не е потвърдена, но вярваме, че ще бъде така. Това е невероятна гривна за тази ниска цена.

смарт лента meizu
смарт лента meizu

Meizu Smartband: OLED екран и сензор за пулс

Какво очакваме от новото Meizu? Както четем в Gizmochina, всичко показва, че ще имаме интелигентна гривна, както виждаме на изображенията, с OLED сензорен екран Каишката може да бъде премахната, за да се пробват други цветове, така че да се разшири неговите възможности. Виждаме също, че дизайнът е елегантен. Това е атрактивна смарт лента и за тази цена със сигурност ще стане добър вариант.

Сред другите функции подчертаваме, че идва с магнитен USB кабел за зареждане (залепва се за устройството). Ще имате около 7-15 дни само с едно зареждане Сред функциите ние подчертаваме, че има сензор за сърдечен ритъм, който е чудесен за цената му е, че има и Mi Band 2. Ако не го използвате, батерията на гривната ще издържи много по-дълго, лесно две седмици.

Ние знаем за сертификата IP67 за устойчивост на вода и прах, както много други гривни. Гривната ще ни даде информация за стъпки, изгорени калории, сън и пулс Особено харесваме сърдечната честота. За тази цена малко умни гривни предлагат тази функционалност, така че това е добра новина. И е AMS, така че ви предупреждава, ако превиши зададен максимум.

Свържете го чрез Bluetooth към вашия смартфон и започнете да го използвате

За да го използвате, трябва само да го свържете към телефона си успешно чрез Bluetooth. Можете също така да сте наясно с известия като съобщения и обаждания. Можете дори да намерите мобилния телефон с гривната на разстояние до 10 метра.

Ще бъде наличен за покупка на 8 декември

Утре ще можете да закупите тази smartband от Meizu Просто ще трябва да изчакате до утре, 8 декември, за да я купитена страница с Китай на най-добра цена (около 30 евро или по-малко за промяна). Надяваме се да успеем да го купим от Испания, все пак трябва да изчакаме още няколко дни. Утре ще ви държим в течение. Не се притеснявайте!

Тази гривна е звяр. Добър и интересен конкурент на Xiaomi Mi Band 2.

Популярна тема